2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرح و رنگ الان زیاده عزیزم تنوع خوبه فقط سلیقه شما چی باشه و ب خونتون بیاد مهمه...اینایی ک فرستادم من بدم نمیاد ولی خودم احتمالا طرح رز افشان بگیرم..البته گرونن منم پنج یا شیش تا میخوام  باید پولمو جمع کنم

قشنگه. شلوغم نیس خوبه..الان اکثرا شلوغن .منم بین این دوتا موندم کدومو بگیرم هردوتا ...

اولی

تیکر تولد یک سالگی آقا رھام ...گل پسرم      (زن بودن قداست دارد برای با او بودن بایدمرد بود ن نر  ) 
طرح و رنگ الان زیاده عزیزم تنوع خوبه فقط سلیقه شما چی باشه و ب خونتون بیاد مهمه...اینایی ک فرستادم م ...

میخوام سفارش بدم از کار خونه 

نظرتون در مورد فرشی که گذاشتم چیه زردیش بد نیست؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
میخوام سفارش بدم از کار خونه  نظرتون در مورد فرشی که گذاشتم چیه زردیش بد نیست؟

قشنگه...خب برین نمایندگی یا مغازه ببینین همینجوری سفارش ندین...ب نظر من خوب بود فرشش... رنگشم خوبه نه چرک بشه فک کنم نه هم تیره و دلگیره

استارتر شما می خوای بخری؟من شنیدم سه برابرشده فرش.ما می خواستیم بخریم نخریدیم .دونه 2میلیون بود خونه ...

دونهای 6 نیست بهترین فرش کاشان به قیمت کارخونه 3400 هست  دوازده متری تو ی سایتش ببین

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)