2777
2789
عنوان

خاتمایی که تجربه شیرین مادر شدن رو دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 22 پست
اتفاقا تند تند پی پی کردن نوزاد نشونه وزنگیریشه

برعکس گفتی😐

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بچه ها کسی از مادر شدنش پشیمون نیست؟    

پشیمون،نه ولی خسته شدم از ساعت ۱۱شب تا همین الان داره گریه میکنه😭😭😭😭

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خیلی خوبه ک .من بعضی وقتا خیلی خسته میشم ولی ببا تمام وجود بغلش میکنم اونم ک میخنده فک میکنم همه ...

پس چرا من نمیخوامش؟از مسئولیتش و اینکه تا اخر عمر باید حواست بهش باشه میترسم ۳۲ سالمم هست اما  حس میکنم کلا نباید باردار میشدم ناخواسته بود بعدشم شوهرم نذاشت بندازمش

احساس میکنم بهم تحمیل شده

پشیمون،نه ولی خسته شدم از ساعت ۱۱شب تا همین الان داره گریه میکنه😭😭😭😭

کولیک داره؟ دارو میدی؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
کولیک داره؟ دارو میدی؟

کولیکش نمیدونم ولی دارو اره 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
پس چرا من نمیخوامش؟از مسئولیتش و اینکه تا اخر عمر باید حواست بهش باشه میترسم ۳۲ سالمم هست اما   ...

تو رو خدا اینجوری نگو .گناه داره نی نیت .حداقل یدونه ک باید می اوردی !!

اون هدیه خداست خیلی ها ارزوی داشتنشو دارن .حالا ک توی دلت نی نی داری سعی کن دوسش داشته باشی خودتم برو یوگا و انرژی مثبت داشته باشه تا انشالا سالم بدنیا بیاد .بچه مریض ادمو پیر میکنه..بعدشم وقتی ببینیش نظرت عوض میشه 

پس چرا من نمیخوامش؟از مسئولیتش و اینکه تا اخر عمر باید حواست بهش باشه میترسم ۳۲ سالمم هست اما   ...

عزیرم این حرفارو نزن گناه داره.پس کسایی که مثل من شبانه روز به فکر بچه دارشدنیم چی بگیم؟؟

اگه خدای ناکرده بهت بچه نمیداد؛ نگاه های اطرافیان و فکر اینکه شاید هیچ وقت نتونی مادر بشی و یه زندگی تکراری ادامه بدی؛ دیونه ات‌ میکرد...

هر روز خدارو برای نعمتی که اصلا تلاشی برای بدست آواردنش نکردی شکر کن.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم