الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چاقو داشته انگاري لعنت به اين شياطين رواني بايد اين كثافتها رو سنگسار كنن تا درس عبرت ...
والا بخدا سنگسار هم مجازات خیلی کمه برای این جنایت؛ اونم در مقابل عذابی که یه طفل معصوم میکشه و هیییچوقتم دیگه از اون عذاب رها نمیشه؛ پیامدهای منفی و تلخش تا ابد باهاش می مونه😩
هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
بايد خانواده هاي قرباني پسرش رو جلو چشماش تجاوز كنن تا بفهمه حسش رو
پسر اونم بچه اس این حرفو نزنین حتی اگه یک بچه فرزند پست ترین ادم دنیام باشه بازم یه بچه بی گناه و بی دفاعه...
هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم