2777
2789
عنوان

کیا اهل اصفهانن کدوم،مدرسه بود که به بچهها تجاوز شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 54 پست
کجاست؟

نمیدونم فقط اسم مدرسه رو یادمه و شهر اصفهان.

گوگل کنی خبرش میاد

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقو  رو دست یکی از بچه ها جای چاقو بوده پزشکی قانونی هم تایید کرده البته تا شاهین صمدپور گزا ...

من عاشق صمد پور هستم

واقعا احساس میکنم مرد خیلی خوبی هست

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
چاقو داشته انگاري  لعنت به اين شياطين رواني   بايد اين كثافتها رو سنگسار كنن تا درس عبرت ...

عزیزم اگه همون نفر اول رو دار زده بودن بقیه ها اینقد گستاخ نمیشدن 

الان همون متجاوز مدرسه شیراز گویا پارتیش قوی بوده چن سال زندان واسش بریدن و تمام

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
چاقو داشته انگاري  لعنت به اين شياطين رواني   بايد اين كثافتها رو سنگسار كنن تا درس عبرت ...

بايد خانواده هاي قرباني پسرش رو جلو چشماش تجاوز كنن تا بفهمه حسش رو 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕

والا بخدا سنگسار هم مجازات خیلی کمه برای این جنایت؛ اونم در مقابل عذابی که یه طفل معصوم میکشه و هیییچوقتم دیگه از اون عذاب رها نمیشه؛ پیامدهای منفی و تلخش تا ابد باهاش می مونه😩

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
نمیدونم فقط اسم مدرسه رو یادمه و شهر اصفهان. گوگل کنی خبرش میاد

عزیزم من تو یه تاپیکی دیدم شما به یکی از کاربرایی که مشکل پیچ خوردگی پا داشتن کلینیک پا پزشکی رو پیشنهاد دادین.به نظرتون مجربه اگه مراجعه کنم؟

بايد خانواده هاي قرباني پسرش رو جلو چشماش تجاوز كنن تا بفهمه حسش رو 

پسر اونم بچه اس این حرفو نزنین حتی اگه یک بچه فرزند پست ترین ادم دنیام باشه بازم یه بچه بی گناه و بی دفاعه...

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
بیشتر هم تو مدارس پسرانه😢

بله کلا من مستند دیدم توش تاکید کرده تجاوز به پسر بیشتر دختره،خانواده ها اکثرا حواسشون به دختراست از پسرا غافل میشند که بهشون اموزش بدند

خب حالا من میگم ادم به بچه سه تا شش سال هر چیم اموزش بده اخه چه مقاومتی میتونن بکنن