2777
2789

پست پام و دستم تو افتاب رنگش قهوه اي شده  خيلي بده انگشتاي پام سفييد ولي يه گردي كفشم رنگ قهوه اي شده زشته خيلي چيكار كنم چي خوبه كه برنزشو از بين ببره بدم مياد ....... 

😷😷

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذر زمان!!

وااااي اينجا افتابش تا چند روز پيشم بود كاليفرنياي لعنتي .....

تازه پاييز شروع شده 😪

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
منم همينطورم ي ماه ديه ميره چون افتاب رفته ديه ضد افتابم بزن

ضد افتاد از قهوه اي شدن جلوگيري ميكنه؟!

پماد فلوئوسینولون بزن برا افتاب سوختگی خوبه  دوروز این پمادو بزن  روز سوم به بعد ابلیمو ...

باشه اين پمادي كه گفتي خارج از كشورم هست؟! 

پمادAdباپمادبتامتازون استفاده کن.روغن زیتونم بمال

فك نكنم بتونم تهيه كنم پماد فقط با دستور پزشك ميدن 😐

حنا و ماست و آب لیمو رو مخلوط کن بزن روشون.فقط به ناخون نخوره که ممکنه رنگ بگیره.پوستت به خاطر ماست ...

حنا فك كنم بايد از اينترنت بگيرم اينجاها نداره ممنون امتحان ميكنمش ....