2777
2789

فقط و فقط دکتر رضا نصر 

باور کن راست میگم غیر از مهارت بالایی که داره دستش سبکه و واقعا توی مطبش مریضهایی رو دیدم که چندین بار آی وی اف کردن ولی پیش این دکتر فقط با یک بار نتیجه گرفتن. البته اگه بدونه نتیحه نداره الکی امیدواری نمیده . یه کم بد نوبت میده ولی واقعت ارزشش رو داره

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

من خودم بعد ۴ مرتبه سقط مکرر بی دلیل هر جا رفتم نا امید بودم و پیش این دکتر رفتم زود و طبیعی باردار شدم و دستش واسم خیر بود ....خدا خیرش بده . 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته . دکتر نصر فوق العاده ست . اینستا هم پیج داره . یکی از دوستای منم بعد یه سقط پیش دکتر نصر باردار شد و تو بیمارستان گاندی سزارین شد . 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
بازم بیاین بگین هرکی میدونه

دکتر لاهوتی

دکتر طاهری

دکتر نصر

دکتر قاضی میرسعید

اینا بهترین دکترها  توو مرکز مام هستن،به نظرم آدم عوض اینکه وقتشو الکی با اینور اونور رفتن تلف کنه بهتره بره یه مرکز درست و حسابی تا هم زودتر نتیجه بگیره و هم خیالش راحت باشه که تمام تجهیزات و مراحل درمانش از بهترینهاس،و مام همه ی این خصوصیاتو داره

برو پیش دکتر شهناز احمدی دکتر فوق العاده خوبیه. همه بیماراش اکثرا جواب میگیرن. همکار منم نازا بود بعد از 10 سال باردار شد و صاحب یه دختر خوب شد. آدرس سایتش اینه تمام اطلاعات تماسش هست http://drshahnazahmadi.com/articles/

منم دکتر نصر رو میشناسم چون دقیقا توو مرکز مام که میرفتم همه از ایشون تعریف میکردن 

ولی خب قسمت این شد که برم پیش خانم دکتر طاهری توو همون مرکز و خیلیم راضی هستم ازش

کارشو با دلسوزی و مهارت انجام میده وهمه ی تلاششو میکنه واسه مریضش 

خدا خیرش بده