تهوع داشتم بیشتر شب ؛ادرارم خیلی پررنگ بود ؛نی نی سمت چپ بود ازهمون اول ؛شبا بیشتر به سمت چپ میخوابم ؛الان چهار ماهم تموم شده سینه چپم بزرگتره و سنگین تر ؛لکه بینی تا دو ماه داشتم ؛حرف وی تو چشم چپم بود ؛دیگه یادم نمیاد( نی نی دختره )
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
گلبرگ جان جنسیت تو دست شما خیلی مشخص نیست کم کاری تیرویید دارید؟ سرماخوردگی یا گلودرد ...
نه عزیزم هیچ کدوم کبدم چند سال پیش چرب بود با رعایت رژیم خوب شدم پارسال هم سونو دادم گفت خوبه خوبه چرب نبود الانم با این ویار و تهوع فکر نکنم چرب شده باشه چون اشتها به غذا ندارم