2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام مشخص شد؛ علائمم تا چهار ماهگی :

| مشاهده متن کامل بحث + 99134 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست چپ یا راست

فرق نداره

عکس از هردوتا باشه بهتره

کف دست هم صاف باشه

گود یا در حال فشار آوردن به انگشتان نباشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تعیین جنسیت و این حرفا  هم‌مگه با آی وی اف باشه  و گرنه صد در صد نیست  و همیشه جواب ن ...

اگر پسر دوست داری با توکل به خدا و کسب مصلحت از درگاه خدا

دستور پسر شدن حمل که تو مفاتیح هست هم انجام بده ببین نتیجه چی میشه

البته فکر کنم اسم پسر رو حتما باید محمد بذاری

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تعیین جنسیت و این حرفا  هم‌مگه با آی وی اف باشه  و گرنه صد در صد نیست  و همیشه جواب ن ...

منم دو تا پسر دارم و نظرم با شما یکیه دلم میخواست دومی دختر بشه منم رژیم دختری گرفتم روزای تخمک گذاری اقدام نکردم واژنو با سرکه شستشو میدادم بازم بچم پسر شد میدونم سومی رو هم بیارم بازم پسره چون شوهرم همه اسپرماش پسره انگار هر کار کنی نمیشه.ولی الان عاشق پسرمم با هیچی عوضش نمیکنم.توام عاشقش میشی اگه ندیدی سومی رو بیشتر از بقیه دوست داشته باشی

عکس گرفتم عزیزم  لطفا چیزایی که از کف دست میدونی رو بگو  تا منم‌مقایسه کنم

عزیز من خودمم تازه در حال یادگیریم

کمی تخصصیه

اول باید جای انطباق اعضا رو کف دست بدونی

پس شاید مال منم همش قراره دختر بشه   مصلحتم در اینه  حتما که عاشق بچه ام میشم ولی نگاه و انتظار اطرافیان یک‌کم‌آزار دهنده است با اینکه زن قوی هستم  ولی توقع خانواده همسر و خانواده خودم  یک طرف   اینکه همه میدونن برای پسر اقدام کردم  حس ترحم  و اینا یک طرف