2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام مشخص شد؛ علائمم تا چهار ماهگی :

| مشاهده متن کامل بحث + 99134 بازدید | 92 پست
اینا

مال شمام دختره ظاهرا

کاش هرکی جنسیت بچه ش رو نگفته  ولی میدونه هم بذاره بفهمم واقعا بدون پیش تفکر قبلی هم درست میشه حدس زد

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا

النگوهات وروفرشیت عین مال منه 😂😂😂😂😂

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

گلبرگ جان جنسیت تو دست شما خیلی مشخص نیست 

کم کاری تیرویید دارید؟ 

سرماخوردگی یا گلودرد چطور؟ 

کبدتون همیشه سالم بوده؟

کیست تخمدان داشتین؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

😂😂😂😂 جووون

خداجوجه ات روبرات نگه داره اسم کوچولوتوچی میزاری

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ساغول عزیز اِلسا میزارم☺

خواهش گلم وای چه اسم نازی 😍😍😍

اره  از کجا میفهمی؟

از رو انطباق اعضا بدن کف دست

البته تا کف دست چند نفر رو درست حدس نزنم مطمئن نیستم این روش چقدر صحت و سقم داره

گلبرگ جان جنسیت تو دست شما خیلی مشخص نیست  کم کاری تیرویید دارید؟  سرماخوردگی یا گلودرد ...

نه عزیزم هیچ کدوم   کبدم چند سال پیش چرب بود با رعایت رژیم خوب شدم پارسال هم سونو دادم گفت خوبه خوبه چرب نبود  الانم با این ویار و تهوع  فکر نکنم چرب شده باشه چون اشتها به غذا ندارم 

فداتم  عزیزم😘

😘😘😘😘😘

نه عزیزم هیچ کدوم   کبدم چند سال پیش چرب بود با رعایت رژیم خوب شدم پارسال هم سونو دادم گفت خوبه ...

انشالله همیشه سالم باشی گلی

من تازه در حال یادگیری یه چیزایی هستم

یه سری حدسیات درست از آب در میاد یه سریاش نه😊