2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

53 بازدید | 4 پست

سلام بچها من دیشب یکم پریشون بودم بعد خوابیدم خواب دیدم دارم از بالکن خونمون پایین نگاه میکنم (روبروی خونمون مسجد)دیدم ادما دارن میرن مسجد نماز بخونن بعد روحم میدیدم داره میره مسجد ینی قاطی ادمها روحم داشت میرفت مسجد یهو از خواب پریدم تا به خودم اومدم دیدم داره اذان صبح میده.کسی میدونه تعبیرش چیه؟خیلی فکرم مشغوله 

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

من دیروز خوابیده بودم ساعت 3 یا 4 صبح بود بعد همش حس میکردم تو اتاقم یکی هست پاهاشوم محکم میکوبه زمین ولی نمیتونستم چشمامو بازکنم. همینجوری صدا رو میشنیدم چند دیقه بعد تونستم چشامو باز کنم و بلافاصله صدا قطع شد😨

من دیروز خوابیده بودم ساعت 3 یا 4 صبح بود بعد همش حس میکردم تو اتاقم یکی هست پاهاشوم محکم میکوبه زمی ...

وای من بودم سکته کرده بودم وووووی

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.