2777
2789
عنوان

داستان همیشگی و مزخرف بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم که راهنمایی کردی. انشا... نینیتو سالم بغل بگیری...    

ممنون عزیزم ایشالله روزی شما

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم 😭😭😭 تازه دکتر من قرص سقط و اشتباه بهم داده بود ۵ روز درد الکی و خونریزی بیخود داشتم جا قرص سق ...

ای وای منکه با جیغ  و دادو درد شدید رفتم بیمارستان بعدش نادونا  گفتن کامل سقط شده سونو ام کردن گفتن فقط یه تیکه مونده بردنم تو بخش داشتم از درد مرگمو جلوشم می دیدم میگفتن به خاطر قرص سقطه بعد از هفت هشت ساعت دکتر اومد معاینه کرد دید کیسه جنین و جفت از رحمم خارج شده ولی تو راه مونده با انبر در آورد راحت شدم هیچوقت نمی بخشمشون

ای وای منکه با جیغ  و دادو درد شدید رفتم بیمارستان بعدش نادونا  گفتن کامل سقط شده سونو ام ...

واقعا سخته. انشا... روزای خوبی رو در پیش داشته باشی. میدونم ادم ضربه روحی بدی میخوره حتی برای من که هیچی نفهمیدم. و خیلی وقتا به خدا هم گله میکنم. ولی میدونم که در اصل کار خودشه و باید بسپریم به خودش. تنها راهمون اینه... 

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
ای وای منکه با جیغ  و دادو درد شدید رفتم بیمارستان بعدش نادونا  گفتن کامل سقط شده سونو ام ...

دقیقا مثه من شدی دکتر گفت بیا با انبر در بیارم نذاشتم اومدم خونه راه رفتمو از پله بالا پایین رفتم تا سقط شد اصلا جرات معاینه ندارم چه برسه با انبر میکشید بیرون 😑

خدایا خودت مواظبش باش
واقعا سخته. انشا... روزای خوبی رو در پیش داشته باشی. میدونم ادم ضربه روحی بدی میخوره حتی برای من که ...

آره اما به خاطر این سقط اتفاقای خیلی خوبی تو زندگیم برام افتاد واقعا ارزش سقط کردن و این درد کشیدنو داشت 

اره برای منم بهم ریخته.  اصلا نمیدونم این ماه کی تخمک گذاریم بود. انشا... نی نی دار بشی شما هم. ...

عزیزم‌‌‌ ایشالا باردار باشی، اما اگه نبودی ماه دیگه کیت تخمک گذاری بگیر و با اون برو جلو. منم رفتم اقدام سیکلم بهم ریخت، آخرش با کیت اقدام کردم و همون ماه هم باردار شدم

کیت بهت نشون داد؟ یعنی مثبت شد؟ من یدونه داشتم روز 16 پریود زدم که خط دوم نیفتاد . حالا نمیدونم قبلش ...

از روز ۹ یا ۱۰ سیکل هر روز باید بزاری، بهترین تایم هم ظهر هستش، وقتی خط دوم همرنگ یا پر رنگ تر از خط اول شد نزدیک تخمک گذاری هستی، یه شب در میون برو اقدام

تو کیت تخمک گذاری هاله انداختن اصلا ملاک نیست

از روز ۹ یا ۱۰ سیکل هر روز باید بزاری، بهترین تایم هم ظهر هستش، وقتی خط دوم همرنگ یا پر رنگ تر از خط ...

ممنونم عزیزم  

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!