2777
2789
عنوان

داستان همیشگی و مزخرف بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست
من پارسال همین موقع باردار شدم ولی سقط شد قلبش هم تشکیل شده بود رشدش متوقف شده بود

منم پارسال یه بارداری داشتم ولی فکر کنم پوچ بود چون به سونو نرسیدم و بعد دوهفته خونریزی کمی داشتم و پنج شش روز لکه بینی و تمام...

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
من پارسال همین موقع باردار شدم ولی سقط شد قلبش هم تشکیل شده بود رشدش متوقف شده بود

نی نی منم فروردین بود که سقط شد اصلا سونو قلب نرفتم یازده هفته رفتم که گفت تا هشت هفته بیشتر رشد نکرده نمی دونم قلب داشت یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیت بهت نشون داد؟ یعنی مثبت شد؟ من یدونه داشتم روز 16 پریود زدم که خط دوم نیفتاد . حالا نمیدونم قبلش ...

اره نشون داد من دوره هام ۳۱ روزه اس تقریبا روز ۱۶ ام خط T خیلی پر رنگتر از خط کنترل بود

خدایا خودت مواظبش باش
من چندبار به شوهرم گفتم بخر می خوام بزنم نخرید اگه داشتم تا الان استفاده می کردم😁😁

همون بهتر نخرید   باز تو خماری موندن بهتر از بیبی منفیه  

اره نشون داد من دوره هام ۳۱ روزه اس تقریبا روز ۱۶ ام خط T خیلی پر رنگتر از خط کنترل بود

انشا... که باردار باشی... منم باید همون روزا میبود ولی نمیدونم چرا چیزی نشون نداد. خداکنه حداقل تخمک گذاری کرده باشم. ماه پیش که خیلی بهم ریخت

نی نی منم فروردین بود که سقط شد اصلا سونو قلب نرفتم یازده هفته رفتم که گفت تا هشت هفته بیشتر رشد نکر ...

منم ۵ اسفند سقط کردم ۹ هفته بودم یهو افتادم به خونریزی 

خدایا خودت مواظبش باش
من با سقطم قشنگ یک دور درد زایمان کشیدم خیلی دردش وحشتناک بود 

منم 😭😭😭 تازه دکتر من قرص سقط و اشتباه بهم داده بود ۵ روز درد الکی و خونریزی بیخود داشتم جا قرص سقط قرص چرک خشک کن نوشته بود

خدایا خودت مواظبش باش
من با سقطم قشنگ یک دور درد زایمان کشیدم خیلی دردش وحشتناک بود 

انشا... خدا یه بارداری خوب و یه نی نی سالم قسمتت کنه...

منم 😭😭😭 تازه دکتر من قرص سقط و اشتباه بهم داده بود ۵ روز درد الکی و خونریزی بیخود داشتم جا قرص سق ...

چقد بد... خیلی سخته انشا... خدا به همه منتظرا یه نی نی سالم بده و یه بارداری خوب و خوش...

خداروشکر. انشا... خدا نینیتو سالم نگه داره😌علائم هم داشتی قبل پریود؟

نه بعدشم نداشتم کلا علایم نداشتم 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...