2777
2789
عنوان

داستان همیشگی و مزخرف بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست
من روز قبل موعدم منفی بود روز موعدم بی بیچ ک هاله انداخت زود زدی

واقعا؟ چقد امیدواری...   نمیدونم خداکنه برای منم همینطور باشه... .انشا... خدا نینیتو سالم نگه داره...    علائمی هم داشتی قبل موعد؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثه تو منتظرم ۱۸ ام موعدمه 😑 قبل از اقدام دریودیمم منظم بودا این دوماهی که اقدایمم هی عقب و&nbs ...

اره برای منم بهم ریخته.  اصلا نمیدونم این ماه کی تخمک گذاریم بود. انشا... نی نی دار بشی شما هم...

واقعا؟ چقد امیدواری...     نمیدونم خداکنه برای منم همینطور باشه... .انشا... خدا نینیتو سال ...

هیچ علائمی نداشتم برعکس ماههای دیگه که علائم داشتم وپری میامد فقط قبلا هم گفتم واقع ااون ماه بی خیال بودم وبه فکر بارداری نبودم پدرم مریض بود کوه رفتم و....اما خدابخاد میشه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من یک هفته دیگه موعدمه به. زور جلو خودمو گرفتم بیبیچک استفاده نکنم😥

اره خیلی بده این حس من دوتا داشتم به باد دادم دوتاشو   همون تو خونه نداشته باشی بهتره تا وقتی عقب بیفته پریود

اره برای منم بهم ریخته.  اصلا نمیدونم این ماه کی تخمک گذاریم بود. انشا... نی نی دار بشی شما هم. ...

من تو سایت زدم تاریخای پریودیمو بهم زمان تخمک گذاریو گفت از کیت تخمک گذاری هم استفاده کردم ولی خب کیست اندومتریوز دارم 😒

خدایا خودت مواظبش باش
هیچ علائمی نداشتم برعکس ماههای دیگه که علائم داشتم وپری میامد فقط قبلا هم گفتم واقع ااون ماه بی خیال ...

انشا... بارداری خوبیرو پشت سر بذاری. ادم مشغله داشته باشه میتونه بیخیال باشه ولی بیکار باشی ذهنت میره اونورب  

مشکل من اینه دوبار سابقه سقط دارم  زود باردار میشم ولی سقط میشه استرس صدای قلب خیلی بدتره

من پارسال همین موقع باردار شدم ولی سقط شد قلبش هم تشکیل شده بود رشدش متوقف شده بود

خدایا خودت مواظبش باش
من تو سایت زدم تاریخای پریودیمو بهم زمان تخمک گذاریو گفت از کیت تخمک گذاری هم استفاده کردم ولی خب کی ...

کیت بهت نشون داد؟ یعنی مثبت شد؟ من یدونه داشتم روز 16 پریود زدم که خط دوم نیفتاد . حالا نمیدونم قبلش تخمک ازاد کردم یا بعدش یا اصلا نکردم    

مشکل من اینه دوبار سابقه سقط دارم  زود باردار میشم ولی سقط میشه استرس صدای قلب خیلی بدتره

منم پارسال یه بارداری داشتم بعد دو هفته خونریزی کردم. اصلا کلا بارداری استرسه یه مرحله بگذره وارد مرحله بعدی میشی. و ...