2777
2789

بحث زیاد میکنیم ولی قهر نه!  معمولا هم همسری پیش قدم میشه واسه دلجویی, درصورتی ک بیشتر تقصیر منه اما با مظلوم نمایی, خودمو بیگناه نشون میدم 😁

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من.دیشب دعوای طوفانی  دعوای ما سر این بود که چرا برای خواهرم وام جور کردم (وام اداره اس .ما خو ...

منم الان قهر كردم 

شوهر من واسه مهمونياي خونوادگيشون هميشه حاااضر در صحنه ست ولي براي فاميلاي من اصلا.حتي بهونه ام ميگيره

من الان ی هفته است سرسنگینم باهاش ما کلا چیزی ب اسم قهر نداریم .. علتش هم این بود ک کامپیوتر و با میزش داده ب داداشش ک بذاره مغازش😤😤😤 مال خودش بود مال دوران مجردیش منم خودم لپ تاپ دارم از دوران مجردیم ولی دلم نمیخاست بدش ... اون روز تا الان ده دفعه اومده بغل و بوسه و اینا ولی دلم صاف نمیشه ازش 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
اخخ دقیقا  من چون بارداریم پر خطره بهش گفتم نذر رو اسم بچمون کنی من قبولش ندارم و نمیزارم بزار ...

چقد شوهرت مثل شوهر منه اه حالم از این رفتاراش بهم میخوره چیزی که خودت دوست داری بذار کوتاه نیا اصلا. 

سر اینکه میخواد اسم دخترمونو بزاره فاطمه با تمام احترامی ک به اسماطمه دارم ولی خب هم اسم مامانمه هم ...

ترنم و فاطمه خیلی فرق دارن

باهم بشینید یه اسم دیگه انتخاب کنید

گروه قرمز❤️ وزن 
ترنم و فاطمه خیلی فرق دارن باهم بشینید یه اسم دیگه انتخاب کنید

نمیتونم از دبیرستان میخواستم اسم دخترم ترنم باشه این نه ماه رو همش با اسم ترنم صداش کردم و باهاش حرف زدم 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
من‌همیشه‌میرم اشتی میکنم😣😣😣😣😣عادت‌ کرده ما قهر میکنیم حق با منم باشه اون میره جاشو جدا میکنه😑 ...

پرروش کردی دیگه. از این ببعد بعد قهر اصلا و ابدا حرف نزن سمتشم نرو انگار نمیبینیش ببین چطور خودش میاد.‌