2777
2789
عزیزم پیامت خوشحال کنندس   کاش همه مثل شما باشن💑

مرسی ایشالا گلم دیشب شوهریم یه خورده سیم هاش قاطی شد ولی خوب زبون گرفتمش حوصلش امد سرجاش شاید بعضی هاتون بدتون بیاد ولی من حاضرم کوتاه بیام ولی دعوا نشه حوصله دعوا رو ندارم ولی خداروسکر شوهرم از این موضوع سوء استفاده نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بزارید لای قران یکیشو انتخاب کنید

عزیزم مشکلم اینه هیچ جوره نمیتونم با اینه قلدریش کنار بیام  نه ژاه وقت داشت بهم بگه قصدش اینه دقیق گذاشته هفته اخر بهم میگه

من از قبل از ازدواج بهش گفته بودم اسم دخترم رو دوست دارم ترنم بزارم

هرکیم ازم پرسیده اسم بچت چیه گفتم ترنم  

اگه اسم فاطمه هم در بیاد من ترنم صداش میکنم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
سر اینکه میخواد اسم دخترمونو بزاره فاطمه با تمام احترامی ک به اسماطمه دارم ولی خب هم اسم مامانمه هم ...

دلم میخواد این مردا رو خفه کنم شوهر ....منم روز اخر تصمیم گرفتیم هدیه بذاریم رفتم بیمارستان برگشتم گفت من پشت دره اتاق عمل نذر کردم بسلامتی بچه دنیا بیاد بذارم فاطمه😫😫 گفتم تو غلط کردی نذر میکردی گوسفند قربونی کنی چرا به چیزی که من حساسم گیر میدی اسم همه فک و فامیلاشم فاطمه ان. اخر سرم نه شد هدیه نه فاطمه ولی باز یه اسم مذهبی گذاشت. کل دوران بارداری جنگ داشتیم سر اسم. بیشعور نمیفهمه زن ذوق داره واسه اسم بچش اونهمه بدبختی میکشیم اخرم یه اسم رو نذاشت بذارم. 

چیکار میکنی منت کشی میکنه؟؟شوهر من اصن منت کشی بلد نیس😑😑😑😑😑😑

انقد حرف نمیزنم جدا میخوابم محل سگ بهش میدم براش چایی نمیارم تا اخر خودش مجبور میشه میاد . هیچوقت نرو سمتش هیچوقت بذار خودش بیاد

انقد حرف نمیزنم جدا میخوابم محل سگ بهش میدم براش چایی نمیارم تا اخر خودش مجبور میشه میاد . هیچوقت نر ...

من‌همیشه‌میرم اشتی میکنم😣😣😣😣😣عادت‌ کرده

ما قهر میکنیم حق با منم باشه اون میره جاشو جدا میکنه😑😑😑

دلم میخواد این مردا رو خفه کنم شوهر ....منم روز اخر تصمیم گرفتیم هدیه بذاریم رفتم بیمارستان برگشتم گ ...

اخخ دقیقا 

من چون بارداریم پر خطره بهش گفتم نذر رو اسم بچمون کنی من قبولش ندارم و نمیزارم بزاری

نه ماه من هر هفته امپول زدم هر هفته چکاپ شدم  درد کشیدم چقد اذییت شدم خب دوست دارم اسم نینی رو خودم بزارم 

الان به ظاهر قبولکرده ولی تا خودم تو شجاسنامش ترنم نزنم اروم نمیشم 

هرچیم میگم بچمون تو دهه نوده تو مدرسه و جامعه اذیت میشه مخصوصا با خانواده شکهر من ک دوست دارن اسم رو خلاصه کنن مطمعنم بهش میگن فاطی نمیخوام بزاره

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍