2777
2789
من اگه دعوا کنم قهر به هیج وجه مگه بچه ایم تو این ده سال یه بارم قهر نکردیم اینجوری عادت کردین دلخور ...

اونقدر قهر خوبه اخرش میاد منت کشی باید برات یه چیزی بخره تا از دلت در بیاره خیلی خوبه 

ولی تو خونه ما بر عکس هر کی اول بره منت کشی طرف مقابل باید براش هدیه بخره این یه قانون😉

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قرار بود یه خونه ای رو قولنامه کنیم جابه جا بشیم خلاصه رفتیم پسندیدیم قرار شد یکی دوروز بعدش قولنامه کنیم اونروز هم عمه و مادربزرگ شوهرم خونه ما بودن منم چون تو۹ماه هستم اون بیچارهام گفتن ک کمکت کنیم جمع کن خودت سختت میشه بااین وضع اشپزخونه رو کامل جمع کردیم با وسایل نی نی و همچنین رخت خوابهام بعدش معاملمون نشدش اعصابم خیلی خورد شد الان دوسه روزه باشوهرم دعوا دارم اون بیچاره ام هرروز از سرکار برمیگرده یسره بیرونه دنباله خونه اصلا حالم خیلی بده خونمو تو این وضع میبینم تکلیفم معلوم نیستش چندروز دیگه ام زایمانمه😭😭😭

شوهر منم خوبیای خانواده من ب چشمش نمیاد    زیادی خودخواهه لعنتی

منظورش این بود که پورسانت ازش بگیر 

حیا ندارن مردها 

خواهرم فقط سالی چند دست برام لباس کادو میگیره من نه

بگیرم منو میکشه

سر اینکه میخواد اسم دخترمونو بزاره فاطمه

با تمام احترامی ک به اسماطمه دارم ولی خب هم اسم مامانمه هم اسم زنداییشه هم اسم عممه

بعد توی این دهه خب معمولا از این اسمانیست 

از اول بارداریمم قرار بود دختر شد من سم بزار پسر شد اون

اسم انتخابیمم ترنم هست الانم باهاش قهرم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍