2777
2789

سلام دوستان کیا دو یا سه ماه دیگه میخوان اقدام کنن؟ کسی هست آیا؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان،هی چرخ بزن در منو دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دو قلب دارد ضربان😍

از کی تاحالا دستا اقدامی شدن؟😅😅😅

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی تاحالا دستا اقدامی شدن؟😅😅😅

ای وای خدا مردم از خنده هول هولی تاپیک زدم منظورم دوستااااااااااااااااااااااااان بود  

من ریخته ام در رگ تو شیره جان،هی چرخ بزن در منو دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دو قلب دارد ضربان😍
من میخوام از ماه دیگه اقدام کنم

ای جانم انشالله

منم میخوام بهمن یا اسفند اقدام کنم بیاید ا آخرش باهم باشیم از تجربیات هم استفاده کنیم

کسی تجربه سقطم داشته که دتر بهش بگه 3 ماه دیگه اقدام کنه؟

آخه منم یه بارداری پوچ داشتن که الان یک هفته از سقطم میگذره و گفتن باید 3 ماه صبر کنم میخوام بدونم واقعا 3 ماه لازمه؟

ای وای خدا مردم از خنده هول هولی تاپیک زدم منظورم دوستااااااااااااااااااااااااان بود    

😁😁

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
شما الان تو اون 3 ماه هستی؟

اره البته من سقطم تو سه ماه دوم بود گفتن باید 6 ماه صبر کنم. بهتره سه ماه رو صبر کنی رحمت ضعیفه اگه خیلی زود اقدام کنی احتمال سقط هست. بعد از دوتا پریود میتونی اقدام کنی شما

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
اره البته من سقطم تو سه ماه دوم بود گفتن باید 6 ماه صبر کنم. بهتره سه ماه رو صبر کنی رحمت ضعیفه اگه ...

من تو هفته چهارم سقط خود بخودی داشتم

اره البته من سقطم تو سه ماه دوم بود گفتن باید 6 ماه صبر کنم. بهتره سه ماه رو صبر کنی رحمت ضعیفه اگه ...

انشالله اینسری نی نیت محکم بهت میچسبه