2777
2789
عنوان

بی خوابی

92 بازدید | 9 پست

بچه ها خواهش میکنم برام یه راه حل بدید من هرکاری میکنم نمیتونم شبا به موقع بخوابم و صبح زود از خواب پاشم .وقتی خوابم تنظیم میشه بیشتر از چند روز دوام نمیاره و دوباره به حالت قبلی برمیگرده راه حل بدید برام تا هم خوابم تنظیم شه هم بتونم همونجوری ثابت نگهش دارم.از همتون ممنونم.

از 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملاتونین بخر دوز۳ بخور یک ساعت قبل از تایم خواب شبانت و روزها هم سعی کن زود بیدار بشی این تنها راهته

ممنونم ازت عزیزم ولی من نمیتونم قرص بخورم .راهکار طبیعی برام داری خیلی اذیت میشم.

از 
نه ببین خودمو الان حامله شدم دوباره شب بیداریام شروع شده فقط باید صبحا نخوابیم تا لنگ ظهر ک برام امک ...

من چون تو خونه تنهام تنبلیم میاد از خواب پاشم. کاش راه حلی باشه که صبح زود از خواب پاشدن آسون باشه.

از