2777
2789
عنوان

تورو خدا راهنماییم.کنین

168 بازدید | 33 پست

چند وقتیه دودلم که برم احسامو به طرفم بگم یانه خیلی میترسم از چند نفر پرسیدم میگن  بگو و ازش بپرسم اگه نه شد که خودت از بلاتکلیفی در میای اگرم خوب شد که جه بهتر .امشب استخاره کردم به خدا قسم دادم که اگه برام بد بیاد نمیگم قول میدم قسم خوردم هرچی شد همون کارو کنم .منتظر بودم بد بشه ولی خوب اومد الان نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم خواهرانه جواب بدین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر بودم ب زبان نمیاوردم ولی با حرکاتم نشون میدادم اونوقت اون شخص هم ک اگه واقعا همین حسو داشته باشن قطعا پا پیش میزارن در غیر اینصورت بهتره ک ابراز احساسات نکنید 

هیچ وقت این کارو نکن. نهایتا یه واسط و بفرست از طرف خودش احساسات ایشونو بپرسه حتی احساس شمارو هم نبا ...

واسطه نمیتونم بفرستم دوست ندارم کسی بفهمه اگه خودش بفهمه بروز نمیده جاییی به کسی نمیگه واسطه صددرصد اخرش به یکی میگه