2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو کیش رفتم

دستگاه هاش خراب بودن،سالنم به جای شیب دار یه سالن معمولی بود صندلی چیده بودن هیچی معلوم نبود،

البته من پارسال رفتم اونموقع که اینطوری بود

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید؟💔😞خدا دلتونو شاد کنه ✨

وای من آرزوم بود برم بیشعورا زمان کنکورم اومدن شرمون نشد برم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
توی کیش رفتم. همراه با رقص اب و نور بود. نفری 130 بود. برا یه بار ارزشش رو داشت. ابته بیشتر بخاطر رق ...

منم تو کیش رفتم،ما هم هتلیشون بودیم

روهامو تو اسانسور دیدم😍😍😍😍هتل شایان

واااای با رهامیر تو ی آسانسور باشییی😍😭😭😭😭😭

خخخخ،البته من فنش نیستم ولی خوب

یه کلاه سیاهم رو سرش بود