الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس منم الان یک هفته هست دفع خلط داره،البته ماه قبل به مدت سه روز ویروس اسهال استفراغ گرفت و زود خوب شد ،چند روز پیش با یه دکتر مشورت گرفتم،گفت فعلا تا یک هفته نئو زینک بده اگه خوب نشد ببر آزمایش،دلم طاقت نیاورد با یه دکتر دیگه که فوق تخصص کودکان بود دوباره اینترنتی مشورت گرفتم ،اونم همینو گفت ،پسر من دارو رو بد میخوره فقط دوبار بهش دادم پریروز خوب شد ،ولی چون نخورد ادامه ندادم ،امروز دوباره شروع شده ،اشتباه کردم باید یه هفته رو کامل میدادم،البته دیروز بستنی هم خورد،فکر کنم برا اونه،حالا یک هفته مرتب نئو زینک بدم اگه خوب نشد ببرم آزمایش،البته گفت میتونی در کنار زینک پدی لاکت هم بدی
سلام عزیزم وقت بخیر بچتون خوب شد؟؟ دختر منم همین شرایط داره فعلا ازمایش خون و مدفوع داده منتظر جوابش ...
سلام ببخشید بچتون خوب شد دکتر چی گفت؟ دختر منم هفته پیش اسهال بود سه روز بود خوب شده بود امروز صبح دلدرد داشت بعدشم استفراغ کرد تو مدفوعش هم خلط داره ممنون میشم جواب بدین نگرانم