2777
2789
عنوان

خلط در مدفوع كودك علتش چبه😭خواهش ميكنم هركي ميدونه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 113915 بازدید | 35 پست
مدفوع همراه ترشحات  شدید تر میتونه رگ های خون توش باشه نفخ شدید به صورتی که موقع مدفوع باعث می ...

میدونم عزیزم😊. از استارتر پرسیدم به غیر از دفع بلغمی بچه علامت دیگه ای نداره؟ دلدرد یا اسهال یا قرمزی مقعد یا اگزما و ...

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم😊. از استارتر پرسیدم به غیر از دفع بلغمی بچه علامت دیگه ای نداره؟ دلدرد یا اسهال یا قرم ...

عزيزم اسهال داره قبلش هم تب و سرفه داشت كه خوب شد

زندگي چيست بجز لحظه ي خنديدن تو!!!
بنظرم انگل داره ببرش متخصص اطفال... البته امکانم داره ازضعف روده هاش باشه من پسرم یکسالش بوداینطورش ...

عزبزم تورو خدا بگو تشخیص دکتر چی بود برا بچه یساله .

منم درگیرشم پسرم خلط خونی دفع میکنه نگرانم

عزبزم تورو خدا بگو تشخیص دکتر چی بود برا بچه یساله . منم درگیرشم پسرم خلط خونی دفع میکنه نگرانم

گفتم ضعف پرزهای روده بود... داروهم زیادنداد یادمه یکیش تقویتی بود

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
عزبزم تورو خدا بگو تشخیص دکتر چی بود برا بچه یساله . منم درگیرشم پسرم خلط خونی دفع میکنه نگرانم

عزیزم نگران نباش بچه منم تو مدفوعش خون بود دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی داره

شیر خشک مخصوص داد فوری خوب شد

بعده یکسال هم کامل خوب شد و الآنم هر شیری می خوره و خوب شده خداروشکر

سلام دوستان واستارتر عزیز..کسی هست بچم سه سالشه..چندین ماهه درگیر دفع خلطه تو مدفوعه گلاب بروتون..دکترم بردم ..ولی تشخیص نمیدن...حتی وقتی آرمایش مدفوع میگیرن میگن عفونت وخلط نداشته مدفوعش...کسی مث شرایط من بوده؟بچش خوب شده باشه تشخیص دکترا برا شماها چی بوده

سلام دوستان واستارتر عزیز..کسی هست بچم سه سالشه..چندین ماهه درگیر دفع خلطه تو مدفوعه گلاب بروتون..دک ...

شما مشکلتون حل شد؟ دکتر چی گفت؟ من دخترم دو هفته است اینجوریه، البته همیشه نیست ، بعضی روزا اینطوریه

شما مشکلتون حل شد؟ دکتر چی گفت؟ من دخترم دو هفته است اینجوریه، البته همیشه نیست ، بعضی روزا اینطوریه

نه خواهرم...منو حواله دادن آندوسکوپی واینا...منم چون برا مشکلش خیلی آزمایش دادم ودکتر بردم کلا بیخیال شدم...ازیه پزشک سرشناس پرسیدم گفت بعضیا تو ذاتشونه اینجوری کار کردن وهیچ مشکلی نداره..

گفتم ضعف پرزهای روده بود... داروهم زیادنداد یادمه یکیش تقویتی بود

عزیزم چجوری تشخیص ضعف پرز روده دادن؟ کولونوسکوپی کردن؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
نه خواهرم...منو حواله دادن آندوسکوپی واینا...منم چون برا مشکلش خیلی آزمایش دادم ودکتر بردم کلا بیخیا ...

سلام عزیزم وقت بخیر بچتون خوب شد؟؟ دختر منم همین شرایط داره فعلا ازمایش خون و مدفوع داده منتظر جوابشم دارم از استرس میمیرم