2789
عنوان

وای ی چیزی شنیدم دارم سکته میکنم

5072 بازدید | 389 پست

ازدواج دختر خاله پسرخاله میگن بدترین نوع ازدواج فامیلیه

میگن واسه بچه خطرناکه

چیکار کنم حالا 

من ۶ساله ازدواج کردم

بچه دارم نمیشم

ولی اگه یهو شدم 

یکی از دوستام ک تازه باهاش اشنا شدم امروز بهم گفت ک بچش نابیناس

در اثر ازدواج فامیلی

اوناهم دختر خاله پسر خاله بودن

ازمایش ژنتیک باید بریم کی میدونه هزینه ش چقدره

بچه ها ممکنه بگن ک نباید باهم بچه دار شیم؟؟؟؟

چیکار کنم؟

خیلی میترسم

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

تروخدا هرکی میدونه بگه دارم میمیرم از استرس

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سابقه بیماری خاصی تو فامیل دارین؟؟؟

مثلا چ بیماری

فعلا ترس به دلت راه نده ولی حتممااا برو ازمایش ڗنتیک بده هرچقدم ک هزینه ش شد بعد اقدام کن برای بچه

من ۶ساله اقدامم 

وای خداروشکر ک تاحالا نشدم

چقدر احمق بودم

البته اینو دیگه همه میدونن که ازدواج فامیلی یه جورایی خوب نیست عجیبه نشنیدی!! ولی اینقدرم ترس نداره عزیزم..مگه قبل ازدواج ازمایش ژنتیک ندادین؟؟ اگه مشکلی بود که میگفتن.. به هر حال بازم قبل بارداری ازمایش ژنتیک بدین..عهد قجر که نیست علم کلی پیشرفت کرده

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)