2789
عنوان

وای ی چیزی شنیدم دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5072 بازدید | 389 پست
منم پسر عمه دختر دایی هستیم آزمایش ژنتیک دادیم یک ماه پیش نفری ۳۵۰ شد باهم شد ۷۰۰ تومن

وای چقدر گرون😔از کجا بیارم

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عمه ي منو شوهرشم پسرخاله دخترخاله بودن

و الان ٥تا بچه ي سالم دارن☹️

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
مثلا چ بیماری

مادر پدر اون دوستتون باهم فامیل نبوده؟ من تا بحال اصلا دختر خاله پسر خاله بد نشنیدم.برای دختر عمو پسر عمو میگن سخته و باید حتما چک بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من دختر خاله ی پسر خالمم،،،، دوتا هم بچه زیباو خوب دارم،،،، بله احتمالش تو فامیل مادری بیشتر،،،، ولی مگ آزمایش قبل از ازدواج ندادی ،، ما ک گفت م مشکل ندارین،،، ولی ب برادر شوهر م گفتن ژنتیک بدین چون مشکل داشت،،،، بعدم گفتن اصلا این کارو نکنید 

فعلا ترس به دلت راه نده ولی حتممااا برو ازمایش ڗنتیک بده هرچقدم ک هزینه ش شد بعد اقدام کن برای بچه

بااین هزینه ها اخه مگه میشه ازمایش داد

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

عزیزم خودتو ناراحت نکن درصدش بیشتر تو دختر عمو و پسر عمو هست،من دختر عمم و پسر عمم با هم ازدواج کردن که میشن دختر خاله پسر خاله همدیگه،بچش یک سالو نیمشه سااالمه سالم چقدرم واسه هممون عزیزههههه

خوب کاریه که شده ینی از اول نمیدونستین ازدواج فامیلی خطر ناکه؟

من فکر میکردم پسر عمو دختر عمو خطرناکه امروز فهمیدم دختر خاله پسرخاله بدتره

مگه قبل ازدواج نرفتی از؟؟؟؟ دایی منم بادخترخالش ازدواج کرد بچش معلوله ولی بچه بعدیش سالم و فوق الع ...

وای یاخدا