2777
2789
عنوان

بوتاکس و ژل هر کی انجام داده بیاد

149 بازدید | 14 پست

29 سالمه خط خندم داره عمیق میشه و پیشونیم چند تا چروک ریز افتاده 

میخوام برم بوتاکس و ژل بزنم بنظرتون خوب میشه؟ 

کیا زدن ؟ راضی هستین ؟ چه مارکی زدین چون بعضیا زود میره 

و اینکه اگه ژل بزنیم جلو چروک بیشتر و میگیره درسته؟ یعنی سال بعد ک رفت همون خط قبلی نهایت برمیگرده بیشتر نمیشه دیگه اگه هی بزنیم؟!

منم شنیدم اگه هر سه جهار ماه تمدید کنی بعدش تا یک سال و نیم لازم نیست بزنی

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لبمو میزدم تا قبل بارداری راضی هم هستم  مشکلی هم ندارم  اما وقتی زیاد بزنی حساس میشی ...

میشه عکس لبتو بذاری؟

من خیلی دوست دارم بزنم لبامو

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
من لبمو میزدم تا قبل بارداری راضی هم هستم  مشکلی هم ندارم  اما وقتی زیاد بزنی حساس میشی ...

عزیزم چ مارک ژلی استفاده میکردی و چقذر ماندگاری داشت؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘