2777
2789

غذا توی آرام پز میجوشه یا با دمای پایینتر از دمای جوش پخته میشه؟

غذا گذاشتم داخلش، نمیجوشه

خواستم اگه غیرعادیه برش دارم که فاسد نشه تا صبح

گروه قرمز❤️ وزن 

حتما ضربه خورده به آرامپزت من که استفاده میکنم میجوشه با اب سرد گذاشته باشی یکم طول میکشه تا جوش بیاد

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ضربه خورده به آرامپزت من که استفاده میکنم میجوشه با اب سرد گذاشته باشی یکم طول میکشه تا جوش بیا ...

ابش جوش بود ولی سبزی آش فریزری ریختم دماشو اورد پایین

واسه شما چ مارکیه؟

گروه قرمز❤️ وزن 

مال من دو کاره ست

آرام پز و پلو پز 

وقتی فقط آرام پز روشن میکنم نمیجوشه ولی دوتاش روش میکنم دیگه قل میزنه... 

ولی فکرنکنم خراب بشه , اگه قرار بود خراب بشه که هیچکس استفاده نمیکرد ازاین وسیله

شاید چون آبش سرده یا هنوز ب نقطه جوش نرسیده  

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
خب اگه حرارت مواد غذایی توش داره میره بالا ینی نرماله اونجوری که قل بزنه نیس معمولا.شاید صب که بیدا ...

به نظرم خیلی نزدیک به دمای جوشه

احساس میکنم اگه بذارمش روی گاز سریع قل بزنه

گروه قرمز❤️ وزن 
مال من دو کاره ست  آرام پز و پلو پز  وقتی فقط آرام پز روشن میکنم نمیجوشه ولی دوتاش ...

گفتم شاید واسه من خرابه یا طرز کارشو بلد نیستم

اخه دفعه اولمه که ازش استفاده میکنم

گروه قرمز❤️ وزن 
ابش جوش بود ولی سبزی آش فریزری ریختم دماشو اورد پایین واسه شما چ مارکیه؟

اگرین منم بیشتر از مواد فریز شده استفاده میکنم

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
گفتم شاید واسه من خرابه یا طرز کارشو بلد نیستم اخه دفعه اولمه که ازش استفاده میکنم

ن مال منم اینجوریه گلم... من چون میخوام زود بپزه دوتاش روشن میکنم , پخت سریع تر انجام میشه

توی آرام پز خالی باید بزاری حداقل ۵ ساعت تا بپزه  شایدم بیشتر

من دیروز آبگوشت درست کردم باورت میشه حدود ۹ ساعت درحال پختن بود , بدبخت زبون داشت حرف میزد

یخ زدایی نکرده بودم

خب شاید واسه همونه از من سه کارس ولی یه بار بیشتر استفاده نکردم یک بارم ابش به جوش اومد ن در حدی که تاف بزنه ولی قل میزد یکم

ن مال منم اینجوریه گلم... من چون میخوام زود بپزه دوتاش روشن میکنم , پخت سریع تر انجام میشه  تو ...

عجله ندارم واسه پختش

به خاطر همین از حالا گذاشتم

فقط خواستم مطمین شم فردا غذای خام یا فاسد شده تحویلم نده

گروه قرمز❤️ وزن 
عجله ندارم واسه پختش به خاطر همین از حالا گذاشتم فقط خواستم مطمین شم فردا غذای خام یا فاسد شده تحو ...

نه نگران نباش ... 

۲ ساعت بگذره میبینی چطوری قل میزنه 

البته مثل روی شعله گاز نیست  ها 

قلای ریز ریز میزنه فقط 

اسمش روشه دیگه آراااام پز😁