2777
2789

اول خودم بگم 

یه بار چندتا فامیلامون خونمون بودم همه داشتیم فیلم شرف خانواده فاضل میدیدیم همون که پژمان جمشیدی بازی میکنه 

خلاصه یه قسمتش یکیشون قرص اکس میخوره همش گیج میزنه بابام اون قسمتشو ندید دسشویی بود بعد که اومد گفت این چرا اینجوریه من با خنده گفتم حواسش نبوده اشتباهی قرص س ک س خورده   یهو همه برگشتن نگام کردن دختر خالم پرسید چی خورده؟؟؟گفتم قرص س ک س دیگه  بابام  سرشو انداخت پایین با حسرت از این خنگیه دخترش زیرلب گفت قرص اکس  هیچی دیگه گفتم شب بخیر و رفتم کپیدم

خخخ خوشگلا شماهم ضایع شدناتونو بگین بخندیم...

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

اومدم فقدبخندم😁

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم فقدبخندم😁

خوش اومدی عزیزدلم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یهربار یکی از فامیلای شوهرم داشت صحبت میکرد و از مسافرت خارج میگفت بحث به شوخی افتاد و خنده..   یهو گفت من از اونجا سوغاتی چی بیارم خوبه؟ 

بعد به شوخی گفت اگه سوغاتیم بزرگ باشه چی؟ من گرفتم منظورش چیه ( منظورش زن خارجی بود) بعد من چون نگاهش میکردم روبروم بود یهو ناخودآگاه زبونم و گاز گرفتم... رو به اون فرد.. یعنی به خودش.. 

الان که فک میکنم کار بدی کردم.. اخه به من چه که به اون اینجوری کنم.. مرد گنده است خودش بچه 26 7 ساله داره... حالا خجالت میکشم ازش

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

مامانم از بوی عطرم خوشش اومده بوده ازم پرسید اسمش چیه منم گفتم س ک س ی۲۱۲اونم بنده خدا نمیدونست چیه.شب جلو شوهر من و شوهر ابجیم و بابام به شوهر من گیر داده بود که مهدی اقا برای منم عطر سک سی بخر شوهر منم سرخ شده بود هی منم میگفتم مامان جان خودم میخرم اینم اصرا که نه شوهرت بخره برام خخ

من چند وقت پیش رفتم میز تی وی بخرم آقاهه پرسید عرض میز چه اندازه باشه منم بجای این که بگم یک مترو سی سانت آمدم زود جواب بدم گفتم یکوسی آون آقا نیشش تا آخر باز شد منم سریع فلنگ بستم ابروم رفت بد حالیه 

یا مثلا ضایع شدنای موقع سلام احوال پرسی

یه بار تو یه جمعی اومدم با زندایی بابام که خیلی پیره دست بدم و روبوسی کنم رفتم جلو با گشاده رویی برای بوس یهو چندقدم رفت عقب گفت نیا نیا سرما خوردم خیلی به حالت بدی دستام رو هوا موند یعنی حاضر بودم ایدز بگیرم ولی اینطور جلوی جمع ضایع نشم  

استارترحالا فکرمیکردی اسم قرص همونه یا میدونستی و اون لحظه اشتباهی گفتی؟

نه بابا میدونستم اصلا نمیدونم چرا اون لحظه انقد خنگ شدم که اونو گفتم  

حالا پسر خالمم عین خررررر نیشش باز شده بود  

یه بار رفته بودیم شمال 

بعد با خواهرم و خالم سه تایی رفتیم تو محوطه ویلا بازی کنیم 

اونجا با یه خانواده تهرانی اشنا شدیم (با پسرش) (مدتی که اونجا بودیم قل و پاسور و بازی )

بعد باباهه بهم گفت برو باباتو صدا کن بیاد ما مردا فوتبال بازی کنیم منم گفتم فک نکنم بابام بیاد اخه قبلا تو محل کار تو زمین فوتبال تاندوم پاش اسیب دیده ..

خلاصه به هر حال اومدم ویلا به بابام گفتم بابای سامان میگه بیا فوتبال منم بهش گفتم نمیدونم تاندومه کا ندومه چیه پات پاره شده نمیتونی ..

و انجا بود که تا اخر شب تو محوطه میگشتم روم نمیشد برگردم خونه 😑😑😑

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 

منم تا حالا چند بار یه‌اقایی تو کلاس مون هست سن اش زیاده وقتی سوال میپرسه ازم جلو جمع بدون اینکه توجه کنم بهش میگم اره خاله درسته 

پشت بندش میگم ببخشید همه میخندن بهم

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......
مامانم از بوی عطرم خوشش اومده بوده ازم پرسید اسمش چیه منم گفتم س ک س ی۲۱۲اونم بنده خدا نمیدونست چیه. ...

وای عالی بود