2777
2789
عنوان

دوس دارم شوهرمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 73 پست
خب میگفتی میدم الان یا همین چند دقیقه پیش دادم

گفت بیار من بهش بدم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
تقصیر خودته

میدونم، خیلی حرفای بدی زدم بهش

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترینکارو میکنی عزیزم☺👍👍

وای مرسی😘

کاش از خانواده شوهرم یکی ازاین حرفا بهم بگه.خاک توسرشون😆

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁
ژل بی حس کننده بگیر برا دندونش رو لثه هاش بکش. دردشو اروم میکنه

گرفتم براش

منم امشب خیلی از دست شوهرم ناراحتم.. مادربزرگ بچه ها تو روم هر چی حواست گفت.. شوهرمم بر و بر نگاه کرد فقط.  بعدم که گله کردم گفت من نفهمیدم چی میگفت..چرا تورو ناراحت شدی؟؟!😡😡😡

تو رو خدا با این جر و بحث ها زندگی یاتونو تلخ نکنین .تو این روزگار وانفسا که زندگی اینقدر سخته سعی کنید همدیگرو اروم کنید تا یه مشکل دیگه به مشکلاتتون اصافه نشه. به خدا با کوتاه اومدن ادم هیچیش نمیشه

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم خوب اعصاب نداره شوهرت یه جور کنار بیا دیگه میدونی این دعواتون چه تاثیر بدی رو بچت میذاره خوب ...

شروع کرد ب چرت و پرت گفتن. منم خستم مثل قبل طاقت ندارم. ولی کو درک

وای مرسی😘 کاش از خانواده شوهرم یکی ازاین حرفا بهم بگه.خاک توسرشون😆

بگن یا نگن مهم نیست.چیزی که مهمه اینه که عمل درستو انجام میدی و حتما نتیجه شو خواهی دید عزیزم😍

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
عزیزم حساس شدی هاااا  زندگی خاله بازی نیست که تقی به توقی میخوره چمدون ببندی  بعدم اینی ...

اخه وقتی اینهمه زحمت بکشی بخاطر خودش بری شهرستان، اخرش بگه چون بچه داری بلد نیستی خودت رفتی، وقتی بگه فلانی میگه خیلی رو دادی ب زنت. خدا گذره از این همکارای زنش که تاثیر بد روش گذاشتن

دلتون تنگ شده واسه هم بچه هم نمیذاشته یکم کنارهم بشینین اعصاباتون بهم ریخته. پس من چی بگم بچه ام تازه داره یازده ماهه میشه چهارماهه حامله ام.ولی وقتی شوهرم میادبچه رویه جوری میخابونمش.ولی اوایل که تاچهارماه خیلی ازهم دورشده بودیم خیلی بچه اذیت میکرد.دوران خودشه میگذره این دوری ها.همیشه که کوچیک نمیمونه.صبرکن 

تا صبح آروم تر میشید  با آرامش بشینید فکر کنید و راه حل منطقی پیدا کنید! تو تربیت و بزرگ کردن ...

بچه زندگیمون رو داغون کرد. من که یه هفته ای باید بگذره تا آروم شم

ایییش ...شوهرمنم همینه ولی من برا اینکه خونه دعوا نباشه (از شدای بلند و دعوا متنفرم)مجبوری حرفشو گو ...

اخه من صداموبالا میبرم. حرفای نیش دار میزنه و من از کوره در میرم

اخه من صداموبالا میبرم. حرفای نیش دار میزنه و من از کوره در میرم

بجان پسرم شوهر منم خیلی بددهنی میکنه...😣

ولی خب من خیلی خودمو میخورم دیگ.بخدا پلک چشمم ی هفته بود میپرید از دیونگی.

جواب دادنم خوبه والا.من جرات ندارم اخه میترسم ازش😅😅😅😅

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁