بخاطر کارش منو فرستاده خونه مادرم شهرستان، تازه دیروز برگشتم. امروزم رفته سرکار اومد شام خوردیم. بچم داره دندون در میاره بی تابی میکرد گفت آستامینوفن بده منم گفتم نمیدم. نمیشه که یک ماه بی تاب باشه و من یک ماه آستامینوفن بدم بهش. کلا شوهرم طاقت اینکه بچه گریه کنه یا درد بکشه رو نداره. سر همین دعوای وحشتناک کردیم و هر چی فحش که بود ب هم دادیم. منم چشمم رو بستم و هرچی تونستم بهش گفتم و چمدون جمع کردم برم بیرون. نذاشت، حمله کرد سمتم ولی خودشو کنترل کرد و ی مشت زد ب دیوار. الانم چمدونمو جمع کردم و بهش گفتم صبح میرم ولی نمیدم. اخه دوس ندارم خانوادم بفهمن. سرم درد میکنه و دستام میلرزه. ۲۰ روزه رفتم ، یک روز نمیتونه تحملمون کنه. کاش بچه نداشتم و میزدم بیرون
من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم امشب خیلی از دست شوهرم ناراحتم.. مادربزرگ بچه ها تو روم هر چی حواست گفت.. شوهرمم بر و بر نگاه کرد فقط. بعدم که گله کردم گفت من نفهمیدم چی میگفت..چرا تورو ناراحت شدی؟؟!😡😡😡
تو رو خدا با این جر و بحث ها زندگی یاتونو تلخ نکنین .تو این روزگار وانفسا که زندگی اینقدر سخته سعی کنید همدیگرو اروم کنید تا یه مشکل دیگه به مشکلاتتون اصافه نشه. به خدا با کوتاه اومدن ادم هیچیش نمیشه
گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است. شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
وای مرسی😘 کاش از خانواده شوهرم یکی ازاین حرفا بهم بگه.خاک توسرشون😆
بگن یا نگن مهم نیست.چیزی که مهمه اینه که عمل درستو انجام میدی و حتما نتیجه شو خواهی دید عزیزم😍
گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذاهایی که میخوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
عزیزم حساس شدی هاااا زندگی خاله بازی نیست که تقی به توقی میخوره چمدون ببندی بعدم اینی ...
اخه وقتی اینهمه زحمت بکشی بخاطر خودش بری شهرستان، اخرش بگه چون بچه داری بلد نیستی خودت رفتی، وقتی بگه فلانی میگه خیلی رو دادی ب زنت. خدا گذره از این همکارای زنش که تاثیر بد روش گذاشتن
من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...