بخاطر کارش منو فرستاده خونه مادرم شهرستان، تازه دیروز برگشتم. امروزم رفته سرکار اومد شام خوردیم. بچم داره دندون در میاره بی تابی میکرد گفت آستامینوفن بده منم گفتم نمیدم. نمیشه که یک ماه بی تاب باشه و من یک ماه آستامینوفن بدم بهش. کلا شوهرم طاقت اینکه بچه گریه کنه یا درد بکشه رو نداره. سر همین دعوای وحشتناک کردیم و هر چی فحش که بود ب هم دادیم. منم چشمم رو بستم و هرچی تونستم بهش گفتم و چمدون جمع کردم برم بیرون. نذاشت، حمله کرد سمتم ولی خودشو کنترل کرد و ی مشت زد ب دیوار. الانم چمدونمو جمع کردم و بهش گفتم صبح میرم ولی نمیدم. اخه دوس ندارم خانوادم بفهمن. سرم درد میکنه و دستام میلرزه. ۲۰ روزه رفتم ، یک روز نمیتونه تحملمون کنه. کاش بچه نداشتم و میزدم بیرون
من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
عزیزم خوب اعصاب نداره شوهرت یه جور کنار بیا دیگه میدونی این دعواتون چه تاثیر بدی رو بچت میذاره
خوب حالا استامینوفن میدادی .چی میشد مگه؟
گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است. شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
زندگی خاله بازی نیست که تقی به توقی میخوره چمدون ببندی
بعدم اینی که گفتی والا همچین عجیب نیست آققایون همه همینن اعصابشون به گریه و جیغ و داد بچه نمیکشه دست خودشونم نیست کار خستشون میکنه ای کاش بیشتر درکش کنی
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
اعصاب ندارم، اخه تو واکسن و همه چی فقط میخواد دارو بده ب بچه. من خودم خستم از صبح بچه بغلم. بهم میگه فلانی همکار نشو میگه، گفته شوهر من هیچکازی نمیکنه تو خیلی ب خانوادت میرسی. من لوست کردم. حالا ی ربع بچه بغل کنه میگه وای کمرم، وای دستم
من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
بهش بگو استامینوفن مزاجشو بهم میریزه یابگو مشکلات عصبی به وحودمیاره براش مثلا بیشفعال میشه شمانباید دعوامیکردی دلت پربوده چرابعداینهمه مدت که نبوده حالا که دودقیقه است رسیده طاقت گریه بچشونداره ولی اینوبددن بفضی مردا همینن ازجمله شوهراعصاب خراب خودم
اومدم نخونده بگم ،خفه ش کن ! یه مرد از روی زمین کمتر .
عااااااااشق این دیدگاهت شدم😅😅😆😆👍👌
گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذاهایی که میخوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.