2777
2789
عنوان

دوس دارم شوهرمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوب اعصاب نداره شوهرت یه جور کنار بیا دیگه میدونی این دعواتون چه تاثیر بدی رو بچت میذاره

خوب حالا استامینوفن میدادی .چی میشد مگه؟

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم حساس شدی هاااا 

زندگی خاله بازی نیست که تقی به توقی میخوره چمدون ببندی 

بعدم اینی که گفتی والا همچین عجیب نیست آققایون همه همینن اعصابشون به گریه و جیغ و داد بچه نمیکشه دست خودشونم نیست کار خستشون میکنه ای کاش بیشتر درکش کنی 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

تا صبح آروم تر میشید 

با آرامش بشینید فکر کنید و راه حل منطقی پیدا کنید!

تو تربیت و بزرگ کردن  بچه  طبیعتا  اختلاف نظر  بین پدر و مادر ها  وجود داره  ولی خداییش نباید باعث  اختلاف شدید این مدلی شه ک...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب‌ میگفتی‌ چشم‌ ولی نمی‌دادی

اعصاب ندارم، اخه تو واکسن و همه چی فقط میخواد دارو بده ب بچه. من خودم خستم از صبح بچه بغلم. بهم میگه فلانی همکار نشو میگه، گفته شوهر من هیچکازی نمیکنه تو خیلی ب خانوادت میرسی. من لوست کردم. حالا ی ربع بچه بغل کنه میگه وای کمرم، وای دستم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

بهش بگو استامینوفن مزاجشو بهم میریزه یابگو مشکلات عصبی به وحودمیاره براش مثلا بیشفعال میشه شمانباید دعوامیکردی دلت پربوده چرابعداینهمه مدت که نبوده حالا که دودقیقه است رسیده طاقت گریه بچشونداره ولی اینوبددن بفضی مردا همینن ازجمله شوهراعصاب خراب خودم

سر هرچیزی بهم بی احترامی نکنیید و چمدون نبندید.زندگی که بچه بازی نیس که

من هیچوقت اینکارو نکردم ولی منم ادم. بیست روزه نبودم حداقل یک روز بذاره بگذره

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
اومدم نخونده بگم ،خفه ش کن ! یه مرد از روی زمین کمتر .

عااااااااشق این دیدگاهت شدم😅😅😆😆👍👌

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.