2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 244 پست
خیلی خوبه ولی خیلیییییییی سرده محبت نمیکنه؟ ببخشید رابطه دو ماه یکبار البته این توجیه برای خطای خودم ...

واه دوماه یکبار میخواسته نری خیانت هم نکنی حق داشتی والا 

دوست دارم دیوونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااییی یادم افتاد 😂😂😂گوشی مامانبزرگمو‌ میپینچوندم باهاش‌زنگ میزدم....😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای من اونموقع ها ک خطش ایرانسل بود شار ژ میکرد برای خودم ک میفرستادم هیجی..‌گاهی دخترعموم میگفت برا منم بفرس😂😂😂

بعد بخاطر این مکالمه رایگانای لامصب همراه اول کارو کاسبی مارو کساد کرد

حالا بگو ما جمیعا از خدا برات شفاعت میطلبیم😁

خدا خیرت بده نمیخوام 😂

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
الان توی این تاپیک بعضیها دارن به کارهای واقعا بدی که کردن و حتی نمیشه راجع بهش شوخی کرد فکر میکنن

اینو اضافه کنم و کارهایی که اگه راجع بهشون تاپیک بزنی میریزن سرت ملت

دوست دارم دیوونه 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای من اونموقع ها ک خطش ایرانسل بود شار ژ میکرد برای خودم ک میفرستادم هیجی..‌گاهی دختر ...

خوب پس گناه من کمتره😂😂😂

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

خدا گناه های هممونو ببخشه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
خوب پس گناه من کمتره😂😂😂

اره😁😁😁حقشه....والا از حقوق پدربزرگم هرجی میگیره خرج خواهرمو بچشو شوهرش میکنه...حالا ی ش ارژ ب هیچ جاییش برنمیخوره...‌اصلاااا ی درصد هم گناه حسابش نمیکنم😁😁😁خیلی هم از خودم راضیم😎😎😎😎