2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه ماجوریه که باید آزادحساب بشه وفاکتور میکنن برام توی دفترچه بود ولی برگه دفترچمو نکند وآزادحساب ...

مال من107شد، جنسیت هم بهم نگفت سجادی فر، احتمالم نداد، الان نی نیم پسره تو انومالی فهمیدم، شمادکترت کیه؟ 

مال من107شد، جنسیت هم بهم نگفت سجادی فر، احتمالم نداد، الان نی نیم پسره تو انومالی فهمیدم، شمادکترت ...

زهرافتوحی،خیلیاروتوسایت دیدم طول سرویکس براشون توان تی ننوشتن ولی برامن نوشته بود

شمادکترت کیه؟

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
یعنی پیش سجادی فررفتید؟ شماراضی بودید؟

ان تی پیش سجادی فر رفتم انومالی پیش مجتبی نشاط فر، سجادی فر حس میکنم زیاد وقت نمیذاره وتوضیح نمیده واسه همین پیش نشاط فر رفتم کامل وباحوصله بدون حضورهیچ بیمار برعکس سجادی فر که چندتا داخل میکنه، کامل توصیح داد، سوال میکردی قشنگ جواب میداد، من سی دی هم گرفتم 30تومن اضافه شد یعنی انومالی بادفترچه250شد

ان تی پیش سجادی فر رفتم انومالی پیش مجتبی نشاط فر، سجادی فر حس میکنم زیاد وقت نمیذاره وتوضیح نمیده و ...

سجادی فرفک کنم بادکترم قراردادداره چون گفت حتمابروپیش همین،منکه رفتم خودم تنهابودم مانیتورم برگردوندطرفم قشنگ اجزاشوبهم گفت وگفت مشکوم به پسره دیگه نمیدونم والا میترسم برم پیش یکی دیگه ازم قبول نکنه

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
سجادی فرفک کنم بادکترم قراردادداره چون گفت حتمابروپیش همین،منکه رفتم خودم تنهابودم مانیتورم برگردوند ...

عزیرم خوش شانس بودی که تنها رفتی وگرنه اونروز که من رفتم سه نفر داخل میرفتن، دکترهاقبولش دارن دکترمن گفت برم پیش این، ولی انومالی ی خانومه اومد بود کارش زیاد طول نکشید واسه همین گفتم میرم پیش نشاط فر