2777
2789

هردوخانواده 

دور هم‌جمع میشیم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور هرسال دوتایی تنهاییم شب هم زود میخوابیم 

ما هم چندساله تنهاییم ولی اگه سرکار نباشه خوبه بهمون خوش میگذره😍

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو غربت طرف خاصی هم ندارم🤕تولد همسرمم هست دوتایی تنهاییم البته اگه سرکار نباشه😐😐😐

تولدمنم هست😁

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
به شماهم توصیه میکنم بین خونواده خودتون و همسرتون فرق نذارین سعی کنید هردو رو برین 

آره موافقم... ما ک هر مناسبتی باشه هردوتا رو میریم😍😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
من دلم میخاد با شوهرمو دخترم بریم خونه ی مامانم ولی شوهرم خونه مامانم نمیاد  منم ب نشونه اعتر ...

مام خونه مامانبزرگم دعوت میشیم هر سال آقا خجالتین نمیرن منم دلم می‌خواد برم اونجا طرف همسرم جمعیت زیاده اهل بگو بخندم هستم ولی دوست دارم با مامانم اینا باشم 😩

بچها یه سوال! منو خواهرشوهرم منو عضو اینجا کرد چون خودم هرکاری می کردم سایت قبول نمی کرد😣حالا می تونه با گوشیه خودش وارد کاربریه من بشه و پستا و تاپیکای منو ببینه؟ یا نه ؟😓