تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چندین بار با شوهرم در این زمینه صحبت کردم.ولی انگار نمیخواد مشکلمون حل بشه.حالم خیلی بده. احساس میکنم غرور و شخصیتم داغون شده. احساس میکنم دیگه نه نیازی بهش دارم و نه علاقه ای. یه دختر دارم. خب چکار کنم. نمیخوام هم طلاق بگیرم بخاطر دخترم.
امشب میخوام باهاش برم بیرون و حرف بزنم. هم دارم خودم از سکوت کردن داغون میشم و هم میخوام کارمون درست بشه ولی نمیدونم چیکار کنم. داره کم کم میزنه به سرم. چه پیشنهادی دارید؟ چی بهش بگم؟