2777
2789

پسرم پنج سالشه 

من اینطوری براش اسباب بازی میخرم که باید کارهای خوب انجام بده بابت هر کار خوب یک ستاره میگیره ستاره ها که ده تا شد یک اسباب بازی میخرم 

و جدا از این مثلاً توپ دفتر نقاشی مداد رنگی ماژیک بادکنک کتاب قصه همه ی اینا بدون ستاره هست 

حالا الان پسرم گیر داده وحشتناک به فرمون ماشین اسباب بازی میگه بدون ستاره برام بخر 

میترسم بخرم دوباره مثل قبل وقتی کوچیکتر بود هر روز یک اسباب بازی میخرید و به شدت بد عادت شده بود 

چیکار کنم الان 

دنبال یه راه حلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اشتباهت این بوده برا وظیفه تربیتی بچت جایزه تعیین کردی یعنی جایزه نباشه مجازه بدرفتاری کنه 

جایزه برا کارای خاصه مثلا وقتی خیلی کوچولوئه برا از پوشک گرفتن ، یکم بزرگتر شد مثلا ناخن جوید یا تیک خاصی گرفت برا اون میگیرن که انگیزه بشه ، بزرگتر شد برا کارنامش نه اینکه تو مودب باش جایزه بگیرم داد نزن جایزه بگیرم و .. 

کم کم باهاش صحبت کن یسری کارا وظیفشه باید انجام بده اگه نده تنبیه میشه بدنی نه ها مثلا امتیاز ازش میگیری

🤍🌱

میتونی جایزه یه بازی بذاریش

یا یه مناسبت پیدا کنی، روز کودک روز پسر یه همچین چیزی ببین نزدیک نیست

یا اینکه یه کاری رو که انجام داد بگو ازین کارت خیلییی راضی بودم این کارت مثلا ۵،۶ تا ستاره میگیره