2777
2789

سلام خانومای گل عصرتون بخیر 

من میخوام گن بخرم برای بعد زایمانم دو تا داروخونه رفتم یکیشون میگه باید لارژ ببری اون یکی میگه ایکس لارژ واقعا سر درگم شدم موندم کدوم سایز مناسبه به نظر شما کدوم سایزو باید ببندم لطفا کمکم کنید

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

من بعدزایمانام تا از بیماذستان مرخص مبشدم شورت گنی میپوشیدم ازهموناکه تازیر سینه میان سغت ومحکم اصلاشکم ندارم بادوزایمان سزارین هیشکی باورش نمیشه همه میگن خوشبحالت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لارج رو بگیر چون خود ب خود کلی از دورکمر و شکمت بعداز ۱۰ روز از زایمانت کم میشه 

من روز دهم ک رفتم بخیه بکشم دکتر گفت سایز ایکس لارج بگیر ولی اومدم دیدم خودم سایز مدیوم دارم و البته روز دوم زایمان اندازم نبود اما بعداز ۱۰ روز ب مرور اندازم شد و حتی کامل سفت بسته میشه گرچه بمحص باز کردن شکم دارم ولی با شکم بند جمعش میکنه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه