2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۲ خوابید گفتم تورو خدا(با حالت التماس) بزار من بخوابم؛: دیدی تاریک بود وقت بیدار شدم گفت اره باشه بخواب دو و رب پرده هارو کشید پنجره هارو باز کردگفت برو تو اتاق بچه بخاری بزن انگار سرفه میکنه!!!

روانپزشک ببرش...شاید سرش سرد... خودش ک زود بیدارمیشه ...نمیتونه ببینه کسی بخوابه...خیلی هااینجورین

روانپزشک که نمییاد اما من همچین مادری هم داشتم😢😢😢بخدا حصرت ی خواب مونده به دلم ؛ دارم از ته دل گریه میکنم

شوهرت چیزی مصرف میکنه؟

نه هیچی؛ اما روستا بزرگ شده میبینه مادرش و زنداداشش ساعت ۵ یا ۶ بیدار میشن؛ اونم همونجوری عادت کرده؛ میگم اونا ظهر حداقل سه چهار ساعت میخوابن شبا هم بعد اذان ظهر میخوابن اخه چجوری حساب میکنی😭

باهاش حرف بزن..بگو یک جوری برو ک من نفهمم...عصبی باهاش صحبت کن...بگو بیذارم نکنننن..از خواب میندازی ...

الان ی دعوای حسابی کردم باش اما میدونم فایده نداره پرده هارو هم کشیدم گفتم تا ۱۲ شب از جام تکون نمیخورم؛ اما سرم داره منفجر میشه😓