2777
2789
نه فقط گوش دادم وسجده آخرشو رفتم 

خب بدون پول چجوری جورشد؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بدون پول چجوری جورشد؟

چرا نشه 

با حکمت خداوند همه چی حله

منم منتظر یه معجزه ام

انشاءالله درست میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad
چرا نشه  با حکمت خداوند همه چی حله منم منتظر یه معجزه ام انشاءالله درست میشه

من نگفتم نمیشه،،،گفتم چجوری😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

امضامو ب خدا بگو حتما

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

اول میگم به لطف خدابود واگربه قادربودن خدا شک نداشته باشید اتفاق می افتد

خدا نگاهدمیکنه بببنه بهترین عمل چی هست و بخشنده ومهربانه

کسی که هفت اسمونو خلق کرده براش سخت نیست و فرقی نمیکنه که پول داری یانداری 

خودت بگو خودش میبینه ومیشنوع 

گفم حواسش نی انگار😢

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
نمازشبش سختمه

شما بیا نماز شب رو خودت با عشق میخونی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad

گروهه عزیز؟اون لینک ک دادی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
واسه همین اونایی که غرق گناهن دردی ندارن؟😏

از باطن زندگیشون خبر نداریم.

اتفاقا براساس امار ، طلاق در خانواده های مرفه بیشتر است.

باطن زندگیمون را با طاهر زندگیه دیگران مقایسه نکنیم

از باطن زندگیشون خبر نداریم. اتفاقا براساس امار ، طلاق در خانواده های مرفه بیشتر است. باطن زندگیمو ...

طلاق میگیرن چون نه وابستگی مالی دارن و نه خانواده ای که تهدید ب کشتنشون کنه 

قبول کن اونا یه سر و گردن راحتترن...

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀