الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سوال واقعا گلابی و سیب تاثیر داره توی زیبایی یا فقط در حد حرف هستش؟
خیلی تاثیر داره همچنین به! گلابی و به معرکه س حتما امتحان کنید
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
به شوهر منم باشه من باید توی پنجاه سالگی حامله بشم
شوهر منم میگه دو سال دیگه. الان من 35 ساله. شوهرم فکر میکنه تا اقدام کنیم فرتی میگیره نمیدونم این مردا پیش خودشون چه فکری می کنن آخه، اصلا فکر می کنن یا نه
مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
یه سوال واقعا گلابی و سیب تاثیر داره توی زیبایی یا فقط در حد حرف هستش؟
فکر میکنم امام صادق باشه ، ی روز با جمعی داشتن از ی کوچه ای رد میشدن ک میبینن ی پسر بچه خیلی زیبا بوده ، همه خیره میشن ب پسره ک امام صادق میفرمایند ک حتما پدر این بچه گلابی خورده بوده .
میوه فروشیها همه دارن. انقدر هم خوشگلن سبز و لپ قرمزی
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...