2777
2789
عنوان

بالاخره شوهر قبول کرد بچه دارشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 91 پست
ما داشتیم دیشب راجبش صحبت میکردیم شوهرم یه حرفایی میزد به یه اهدافی میخاست دست پیدا کنه بعد بچه دار ...

ای جان

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال واقعا گلابی و سیب تاثیر داره توی زیبایی یا فقط در حد حرف هستش؟

خیلی تاثیر داره همچنین به! گلابی و به معرکه س حتما امتحان کنید

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
دوستان یه سوال اونایی که فرتی سه ماه دوماه بعد ازدواج بچه دار میشن دکترم میرن؟؟؟

واقعا چه سوال به جایی. واقعا میرن دکتر یا ن؟

بزارین حتما خودش بخواد وگرنه بعدا اذیت میشین با تو کارهای نی نی کمک نمیکنن. 

آخه اون اصن متوجه نیست که سن من بالاست . میخواد به همه چی برسه بعد بچه دار بشیم که اونم توی اوضاع مملکت صد سال دیگه هم به همه چی نمیرسه

به شوهر منم باشه من باید توی پنجاه سالگی حامله بشم

شوهر منم میگه دو سال دیگه. الان من 35 ساله. شوهرم فکر میکنه تا اقدام کنیم فرتی میگیره نمیدونم این مردا پیش خودشون چه فکری می کنن آخه، اصلا فکر می کنن یا نه

یه سوال واقعا گلابی و سیب تاثیر داره توی زیبایی یا فقط در حد حرف هستش؟

فکر میکنم امام صادق باشه ، ی روز با جمعی داشتن از ی کوچه ای رد میشدن ک میبینن ی پسر بچه خیلی زیبا بوده ، همه خیره میشن ب پسره ک امام صادق میفرمایند ک حتما پدر این بچه گلابی خورده بوده .

دیگه فصل گلابی تموم شده😅

میوه فروشیها همه دارن. انقدر هم خوشگلن سبز و لپ قرمزی

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...