2777
2789
عنوان

شانس بد من

173 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها اعصاب برام نزاشتن شوهرم طرفداره مادرشه ،مادرشم همش بهم تیکه میندازه کنار هم زندگی میکنیم اگه صبح تاظهر نرم خونشون قهر میکنه ،جلوی شوهرم رفتارش خوبه خسته شدم شوهرم پدرش فوت کرده همه خرجش با شوهرمه،اما به همه چی گیر میده،شوهرمم همش پیش مادرشه یا میگه اون بیاد با گریه یه کاری میکنه که دلش براش بسوزه باردارم هفت ماهه اما دلم میخواد بزارم برم ازدستشون چی کار کنم موندم

خدا صبرت بده عزیزم سخته با مادر شوهر 

اونم درک کن شوهر نداره کسی نیست ترس داره پسرش تنهاش بزاره حالا هر چقدرم بد باشه مادرشه

ماهم خرج تمام خانواده شوهرمو میدیم ماهی شش میلیون میریزه براشون من جیکم درنمیاد نه خونه داریم نه ماشین.به فکر خودت باش دنیا دو روزه همش بگو برسه به امواتم صدقه سر بچه م...😊

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا صبرت بده عزیزم سخته با مادر شوهر  اونم درک کن شوهر نداره کسی نیست ترس داره پسرش تنهاش بزار ...

اخه واسه دختر خودشون اینجوری نیستن توقع فقط ازمن دارن فقط سپردمشون به خدا ازبس دلمو میسوزونن

ای وای مث منی عزیزم بعداینکه بچم دنیا اومد بدترم شد انتظارداشت ۲۴ساعت دخترم پیشش باشه بعضی وقتامیگفت سینمو میزارم دهنش که شیربیاد توش خودم بزرگش میکنم شوهرمم هیچی بهش نمیگفت منم پامو تویه کفش کردم از اونجا اومدیم بیرون الان۲هفته یه بارمیرم که دخترم کمتر وابستش بشه.تنها کاری که میتونی بکنی اینه که از اون خونه بیاید بیرون 

تو بارداری که نمیتونی بذاری بری مجبوری زندگی کنی وبخاطر بارداری ونی نی ارامش خودت رو حفظ کنی.هرکسی یه زندگی داره اینم زندگی شماست دیگه.اصلا پیش شوهرت از مادرشوهرت بد نگو به مادرشوهرت محبت کن وبه شوهرت بگو من بخاطر بارداری نیاز به استراحت دارم برو ببین مامانت چیزی احتیاج نداره؟بهش سر بزن .

اخه واسه دختر خودشون اینجوری نیستن توقع فقط ازمن دارن فقط سپردمشون به خدا ازبس دلمو میسوزونن

خواهرشوهرمن سه ماه یه بارمیره خونه پدرشوهرش اصلانم هیچی بهش نمیگن الانم که بارداره ۸ماهه نرفته ولی مادرشوهرم میخاد هفته ای۲بار هرچهارتاعروسش برن اونجا کاراشو بکنن درکت میکنم عزیزم هرچیز خوبی برا دخترشون خوبه

قربونت برم الان بارداری اروم باش.

به خدا بدتر از توهم هستن

الان شوهر من پسر سوم هست اصلا به ما چه خرج اونا ...پدرشوهرم و برادرشوهرم توی خونه مفت میخورن میخوابن ما خرجشونو میدیم 

چون شوهرم به مادرش نه نمیتونه بگه من اصلا کاری ندارم چون جز حرص چیزی نصیبم نمیشه.

صبور باش خدا خودش بالای سره اونم از ترس از دست دادن و تنها بودن گیر میده میخواد تورو بده کنه جلوی پسرش 

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
تو بارداری که نمیتونی بذاری بری مجبوری زندگی کنی وبخاطر بارداری ونی نی ارامش خودت رو حفظ کنی.هرکسی ی ...

بهترین حرفو شما زدی😊😊😊 

استارتر عزیزم اگه این کارو رو کنی پیش شوهرت هم عزیز میشی هم اینکه هرچی مادره بگه شوهرت قبول نمیکنه میگه زن من خوبه

خیلی با سیاست رفتار کن 

اون مادرشوهرتم یواش یواش به سمتت کشیده میشه.محبت لبخند نه اینکه بری همه کاراشو کنی ها...