2777
2789
عنوان

خانمایی که بچتون دختر😍 و نگرانی هاش😒

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 93 پست
همسرم از اول دختر ميخواست و من پسر  و نينيم دختره ولى من دارم حسودى ميكنم نكنه بيشتر ازمن دو ...

همسر منم وقتی فهمید بچمون دختره خیلی خوشحال شد البته بیشتر به خاطر من ، چون دوست داشتم بچه اولم دخترباشه 😀 و هم اینکه همسرم میبینه من چقدر مامانمو دوست دارم و هواشو دارم میگفت دخترمونم مثل خودت بشه برای مامانش دیگه من غصه ای ندارم برای پیریمون😆

البته هووی کوچولوی خودم شده ولی حسادتهاشم شیرینه 😍

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دوست من درخواست طلاق از طرف شوهرش بود با این حال گفت پول مهریه ندارم .اونم کردن دو سه ماهی ...

اینم از مهر واجب که حتی قرانم اومده

انوقت مملکت ما این یه امتیاز زنم داره نابود میکنه

خدایا شکرت*

من هم یه دخمل 18 ماهه دارم. تو خانواده خودم تعداد نوه دختر و پسر تقریبا برابر هست. اما تو خانواده شوهرم دختر من تک هست خواهر شوهرام هر کدوم 2 تا پسر دارن و کلا همه خاله های همسرم هم پسر دارن. من کارمندم و مادر شوهرم اصرار میکنه 3 روز تو هفته بچت رو نگه میدارم و 3 روز هم مامان خودم نگهش میداره. دستشون درد نکنه. اما روزایی که دخملم خونه مادر شوهرمه بچه های خواهر شوهرام هم اونجان و احساس میکنم اذیتش میکنن. یعنی بالاخره.............. . میدونین دلم یه جوری میشه. احساس ناامنی برا دخترم دارم. خوب اونا هم بچه هستند. من اجازه ندادم که همسرم ماهواره نصب کنه اما خواهر شوهرام ماهواره دارن و همه جور فیلمی رو با بچه هاشون می بینن. واسه همین من منتظرم که بچم 3 سالش بشه تا بذارمش مهد. اگه واقعا تو زندگی احتیاج به حقوق من نداشتیم خوب نمیرفتم سر کار. 

من خدا را شکر کردن و خوشحالم شوهرم این افکارو داره نگرانم کرده برا آینده

بگوو ببند دهنتو طرز فکر قدیمیتو چون فک و فایملات پسر زاییدن پسر خوبه؟؟؟پسری دیگه چه گلی به سر خانوادت زدی 

دختر میسوزه به خانوادش یه دختری بزرگ کن عین پسر 

مستقل باشه ادم. مهمی بشه 

وگرنه پسر معتادم کم نداریم 

خدایاشکرت
من هم یه دخمل 18 ماهه دارم. تو خانواده خودم تعداد نوه دختر و پسر تقریبا برابر هست. اما تو خانواده شو ...

انشالله مشکلی پیش نمیاد

اره به هر حال دختر میونه اون پسرا اونم پسرا این دوره زمونه شاید راحت نباشه

خدایا شکرت*

من وقتی باردار بودم شوهرم خیلی متنفر بود که بچه ام دختر بشه آخه مغازه موبایل فروشی و تعمیرات موبایل داشت اونجا رفتار دخترهای جوان و دانشجو دیده بود کلا زده شده بود البته موقع عشق و حال باهاشون این حس نداشت     اونوقت مجرد بود به من ربط نداشت  خلاصه 3 ماه و نیم رفتیم سونو وقتی گفت دختر هست شوهرم رسما نابود شد تا یک شبانه روز لب به غذا نزد تو بیمارستان اولین کسی بوسش کرد خودش بود و دخترم یه سیب. از وسط جدا است با پدرش خودم تعجب میکنم حتی خال رو بدنش هم داره و از بدو تولد شد همه چیز باباش الان 6 سالش هست رفیق و دوست مامان و همه چیز بابا تنها نگرانی ام این هست که خودم و پدرش بالای سرش باشیم و بزرگش کنیم همین دختر بزرگترین نعمت زندگی ام بوده کاش یه دو قلو دختر بود   

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
یعنی مال مردم هرکار میخان باهاش میکنن

وا چ حرفیه این😐 مگه عهد قاجاره😐😐

اتفاقا دختر خیلیم خوبه همدم مادره خونه ای که دختر نباشه بی برکته😍 بزار هرکی هرچی میخواد بگه سطح پایین فکری و شخصیتیشو نشون میده

دوروز دیگه همین دختر بدردت میخوره پسر میره زن میگیره درگیر زندگیش میشه و کلا زیاد باهات نیست

منم دختر خیلی دوست دارم ولی جامعه ایران خیلی مرد سالاره و زنها خیلی چتوش مورد ظلمن . ان شاالله دخترت بتونه گلیم خودش رو از آب بیرون بکشه و قوی باشه شمام پشتش باشید همیشه 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
دختر اکر پدر مادر پشتت باشن هیچ احد و ناسی نمیتونه زجرش بده ما که زیر دندون که نه زیر پای مردم هستی ...

خاله من فوت کرد.۴تا دختر داشت ۲تاپسر

بیا ببین شوهر خالم چطوری بزرگشون کرد و شوهرشون داد

هم واسشون پدر شد هم مادر

اصلنم دختر دوست نداشت.میخاس خالمو طلاق بده.سر تصادف خالم فوت کرد

اصلا تو فامیل هیچ دختری مثل دخترای اون خوشبخت نشدن

از دختر بدش میادخیلی

اما بخاطر بچه هاش حاضره همه جور فداکاری بکنه.مگه داماد جرعت داره به دخترای اون چیزی بگخ

انشالله مشکلی پیش نمیاد اره به هر حال دختر میونه اون پسرا اونم پسرا این دوره زمونه شاید راحت نباشه

استارتر جان حق داری نگران باشی. یه بخشی از سرنوشت بچه تحت تاثیر خانواده و تربیته . ولی یه بخش زیادیش هم تحت تاثیر جامعه عرف و شرعه. 

من خودم عاشق دختر هستم. دختر دلسوز و عصای دست پدر و مادره . دختره که به خونه گرمی و شادی میده . میگن تا دختر دار نشی انگار بچه نداری. 

ولی  همیشه به خاطر شرایط جامعه میترسم و نگرانم و غصه میخورم که چقدر باید برای داشتن کمترین حقوقشون بجنگن و سختی بکشن. 

ولی عزیزم . خواست خدا این بوده که شما دختر دار بشی. پس از الان روی خودت کار کن. یه مادر قوی باش که مثل کوه پشت دخترشه . 

در ضمن از همین الان حسابی توی گوش شوهرت بخون و آماده اش کن. بهش بگو درسته که شرایط برای خانوم ها خیلی سخته . ولی من اصلا نگران نیستم. چون میدونم پدری مثل تو داره که مثل کوه پشتشه و.... بذار از الان حس پدری و حمایت گریش فعال باشه .

مردها چشمشون به دهن زن هاست. 

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
استارتر جان حق داری نگران باشی. یه بخشی از سرنوشت بچه تحت تاثیر خانواده و تربیته . ولی یه بخش زیادیش ...

درسته ما هم مثل تو فکر میکنیم

اره توی گوشش میخونم

😊متشکر

خدایا شکرت*