2777
2789
عنوان

همه منتظرا

294 بازدید | 22 پست

بچها دوستم بعد هست سال با کلی دوا درمون حامله نشد یبارم کاشت پوچ در امد 

الان خدابهش نظر کرده یدفعه بودنی که اصلا امیدی داشته باشه باردار شده بیخبر حتی پریودم میشده که اصلا نفهمیده بارداره یرپز درد داشته کمر ش رفته دکتر سونو نوشته گفته حامله ای اما ضربان بچش ضعیفه الان دارن میبرنش یزد تورو خدا دعاکنیدهردعای ک میتونید ک ناامیدبرنگرده با بچش بیاد صحیح وسالم و صالح باشه بچش 

اللهم صل علی محمد وآل محمد

صلوات فرستادم خودمم منتظرم

الانم پشت در اتاق عملم شوهرم پاشو عمل کرده😢😢

شاید تا یکی دو ماه نتونم اقدام کنم.

دعاکنید شوهرم زودتر پاش خوب شه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
صلوات فرستادم خودمم منتظرم الانم پشت در اتاق عملم شوهرم پاشو عمل کرده😢😢 شاید تا یکی دو ماه نتونم ...

تورو خدا ناامید نشو این دوستم هم سنش بالاس هم اصلا رابطه زیاد ندارن شوهرش سرده الان خدا بعد هشت سال دلشادش کرده دعاکنید برا خودش و بچش سالم باشن و سالم دنیا بیاد دل تو دلم نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون خدابرم بخواد بده میده کل پزشکیومیبره زیرسوال اما خب نبض بچه ضعیفه گفتن خطرناکه سریع باید برش دارن اما مطمعن نیستن هفت ماهس یانه 

الانم طفلک پرجوش ونگرانیه سخته واقعا بعد رسیدن بخواستت ناامیدشی 

خدا داده..پس بدون میمونه...الان اینجا میخوان اذان بگن .دعا کردم براش.انشالله ب امید خدا با بچش بر می ...

فدات مرسی عزیزم ان شاالله اما کلی استرس دارم خودسم گریس کارش 

میسه برا کارشوهرمم دعاکنی برش گردونن سرکارخودش 

انشالله ک مشکلت حل بشه ب همین وقت عزیز.برای منم دعا کن خدا ب منم نی نی بده..

فدات ممنون عزیزم ان شاالله میده دوستم شوهرش مشکل داشت اصلا دیگه امیدی نداشت حتی اقدام کرد برا گرفتن بچه اما بی انصافا بهش ندادن چرا چون که دیر رسید برا مصاحبه با اونا یهو زده زیر گریه جلوشون گفتن بهت بچه نمیدیم افسرده ای الهی دامن همه منتظراسبز شه بحق علی

خدا داده..پس بدون میمونه...الان اینجا میخوان اذان بگن .دعا کردم براش.انشالله ب امید خدا با بچش بر می ...

عزیزم امروز زنگ زدم خداروشکر بچش بدنیا امده سالمه اما باید تو‌دستگاه باشه یمدت خیلی خوشحالم دخملم هس 

دعاکنید سالم برگردن مادرو دخمل نازش

عزیزم خیلی خوشحال شدم.انشالله قدمش پر خیرو برکت باشه..خدا فقط خدا..اگه خواسته باشه مطمئن باش هیچ کسی جلو دارش نیست.ب امید خدا سالم با یه دختر ناز برمیگرده مطمئن باش

عزیزم خیلی خوشحال شدم.انشالله قدمش پر خیرو برکت باشه..خدا فقط خدا..اگه خواسته باشه مطمئن باش هیچ کسی ...

فدات ممنون ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه و دامن همه سبز بشه به یه بچه سالم و صالح

منم 5ساله منتظرم الان داشتم گریه میکردم هر جور شد خبرم کن ان شاءالله می مونه براش 

ای جانم ان شاالله خدا دامنت سبزکنه عزیزم نذر سیب کن برا شهید جهانیاری شنیدم خیلی حاجت میده سیب درختی یا چله شهدا بردار