2777
2789
عنوان

بارداری

153 بازدید | 23 پست

سلام خانومای گل 

من سه ماهه منتظرم باردار شم اما نمیشه دکترهم قرص داد خوردم ماه پیش بازم نشد رفتم سونو دادم فولیکولم ۲۳بود دکتر گفت که اماده بارداری هسی دوتام امپول اچ... نوشت منم زدم قرار بود امروز برم ازمایش بدم ک صب پریود شدم چیکار کنم واقعا دارم دیونه میشم اصلا طاقت ندارم اخی هیچ مشکلیم ندارم😢😢ینی لایق مادرشدن نیسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه چی نرمال بود فولی هام ۲۲ و۲۳ بدون دارو.شوهرمم مشکلی نداشت اما ماه دهم باردارشدم همش بخاطر استرس .سعی کن اروم باشی هروقت  قسمتت باشه خودش میاد تو دلت توکل بخدا. 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم همه چی نرمال بود فولی هام ۲۲ و۲۳ بدون دارو.شوهرمم مشکلی نداشت اما ماه دهم باردارشدم همش بخاطر اس ...

وای خوشبحالت خداحفظش کنه برات ...اما چرا انقد دیر من تو این دوسه ماهم کلی غصه خوردم استرسم ک چی بگم اخه مگه میشه بهش فکر نکرد

واقعا خیلی سخته منم دیگه طاقت و تحمل ندارم

من ۴سال عروسی کردم  شرایط باردار شدن نداشتم حالا ک همه چی درس شده باردار نمیشم تو فامیلم ک میگن فلانی بچه دار نمیشه یکی کامل ریختم بهم 

وای خوشبحالت خداحفظش کنه برات ...اما چرا انقد دیر من تو این دوسه ماهم کلی غصه خوردم استرسم ک چی بگم ...

ممنون عزیزم اره خیلی سخته .هرماه گریه میمردم از ده روز قبلش بی بی می زدم.ماه اخر اعصابم خراب شد گفتم دیگه بیخیال شوهرمم خیلی حرف میزد میگفت بخاد بشه میشه نگران نباش با نگران بود وفکر کردن وگریه تو چیزی عوض نمیشه.منم بخدا سپردم مثل قبل قدام رابطه داشتیم هرسه یا چهارروز یبار تو فکر تخمک گذاری و... نرفتم خودم مشغول کردم.شماهم بخدا بسپار

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم منم مث توام ۴ سال خونه خودمم یک سال و نیمه ک منتظرم .نمیشه ک نمیشه .این ماه بدون دارو فولیکول ۲۲ در ۲۴ داشتم دکتر گفت کیست نشه خوبه..مگه دست منه .واسه منم خییییلی میگن.خدا مصلحت همه رو میدونه واسه هیچ بنده ای هم بد نمیخواد .بیخیال باش.اگه دیدی نیومد..شما ک مشکلت فقط همینه.من چی ک هم کم کاری تیروئید دارم و هم تالاسمی مینور.استرس نداشته باش.من داشتم ب این روز افتادم.برو عشق و حال..

ممنون عزیزم اره خیلی سخته .هرماه گریه میمردم از ده روز قبلش بی بی می زدم.ماه اخر اعصابم خراب شد گفتم ...

عزیزم برام دعا کن دقیقا منم مث تو انقد گریه میکنم غصه میخورم دیگه دکترم نمیرم این ماه دیگه شد شد نشدم نشد😢😢😢😢از هیچی شانس نیاوردیم اینم روش همه بایبار جلوگیری نکردن حامله میشن اما ما چی...

منم هر وقت پریود میشدم گریه میکردم.خیلیم گریه میکردم.ماه پیش دکتر رفتم.پریودیام بهم ریخت.این ماه ک دیگه بیخیالش شدم.اقدام خودمو میکنم ولی دیگه مهم نیس.اگه اومد ک چ بهتره و اگه نیومد خدا مصلحت ندونسته.

عزیزم منم مث توام ۴ سال خونه خودمم یک سال و نیمه ک منتظرم .نمیشه ک نمیشه .این ماه بدون دارو فولیکول ...

اخه چرا اینجوری میشه خیلی سخته هیچکس ادم درک نمیکنه نمیدونن تو چ حالی فقط بلدن بگن پس تو بچه نمیاری پس حامله نمیشی  بخدا خسته شدم امروز میخاستم برم ازمتیش بدم ک صب ضدحال خوردم ..امن خودم از امید واهی خوشم نمیاد اما امیدوارم که تو من وهمه به مراد دلمون برسیم

منم هر وقت پریود میشدم گریه میکردم.خیلیم گریه میکردم.ماه پیش دکتر رفتم.پریودیام بهم ریخت.این ماه ک د ...

وای منم دقیقا مث توام انقد از صب گریه کردم که من ک دیگ دکتر میزارم کنار بسه انقد قرص و دارو ایشالا که مبشه عزیزم 

عزیزم برام دعا کن دقیقا منم مث تو انقد گریه میکنم غصه میخورم دیگه دکترم نمیرم این ماه دیگه شد شد نشد ...

بخدا بسپار با نگرانی هیچی درست نمیشه .خودتو مشغول کن زندگی عادیت رابطه ت هم مثل قبل فقط بدون جلوگیری.انشالله همین ماه مامان میشی💖💖

شوهرم میگه من مطمئنم ک میاد..شوهر چیزی ک بگه حتما میشه.خیلی قبولش دارم.میگه چرا بزور ی چیزی رو باید از خدا بگیریم.میده خودش..ی روز ب خواهرشوهرم گفتم ک مرتضی زیاد اصراری ب بچه نداره .تمایلی نشون نمیده .گفت اون بخاطر تو ک بچه دار نمیشی اینا رو میگه.اون لحظه دلم شکست .ولی در دهن مردم و نمیتونی ببندی .خودت باید قوی باشی