2777
2789
عنوان

کاش بچه دار نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 109 پست

اين حسا اوايل بارداري كاملا طبيعيه حساس شدي اعصاب نداري دلت ميخواد گريه كني درست ميگم؟

منم همينطور بودم الان يه هفتس يكم بهتر شدم خداروشكر اما گاهي ناجور حساس و عصباني ميشم بي دليل 

به سقطم فكر نكن عزيزم مطمئنا شوهرت رفتاراي خوب هم داره  به اونا فكر كن تا اونا رو تقويت كني

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم باید یکم صبر و تحمل داشته باشه مثل اینکه شما نداری حتی با ازدواج دوم

منم ازدواج دوممه ولی شوهرم بهم درباره گذشتم چیزی نمیگه شاید فقط چند بار.اولایل ک وحشتناک مشکل و درگیری داشتیم با گذشت و صبر و تحمل خداروشکر بهتر شدیم

کمی سیاست یاد بگیرین

بزار بگه .اون ک خودش میدونست قبلا ازدواج کردی خودش اومده جلو کسی ک مجبورش نکرده.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
اره اون ازدواج اولشه

نمیتونم  بگم  بندازی  یا نگهش  داری  

ولی  از خدا  میخوام  چنان  مهر شوهرتو بدلت  بندازه  که  همیشه  بهت  محبت  کنه  

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

واقعا تا اخر عمرت میخای چیکار کنی؟یعنی میخای سقط کنی و طلاق بگیری که چی؟

پس کی به زندگیت سروسامون میدی.

کی میخای دوباره یه ادم مطمعن پیدا کنی و باهاش بچه دار بشی.کی میخای مادر بشی؟

اینو سقط کنی طلاق میگیری و چند درصد مطمعنی بعدش میتونی یکی باب میلت پیدا کنی؟

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

اخه الان طلاق بگيري چيكار كني؟

ازدواج سومت كه بدتره هي ميخواد ٢ تا قبليو به رخت بكشه

بشين با بچت حال كن اونم خودش خسته ميشه

تيكه ميندازه تو واكنش نشون نده يني فك كنه اصلا برات مهم ني ، خسته ميشه 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
چطور میتونی به این فکر کنی؟؟؟ سعی کن مشکلتو حل کنی. با از بین بردن اون بچه برای بار دوم طلاق بگیری ه ...

نمیدونم خیلی دلم گرفته از این دنیا

زن مطلقه باید بمیره ازدواج کنه میشه مثل من

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

میتونی با شوهرت حرف بزنی بگی گذشته رو ول کن.

بگو من اگه شانس داشتم طلاق نمیگرفتم که گیر طعنه کنایه های تو بیوفتم.

تو لاقل عذابم نده

ازش اتو بگیر بگو مثلا یبار دیگه از گذشته بگی من فلان حرکت انجام میدم.مثلا ارایش جیغ میکنم برم بیرون.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
تاوان اشتباه شما و بی ادب اون مرد را چرا این طفلک مظلوم باید بده؟شوهرت را ادب کن

فکر میکنم اگه به دنیا بیاد و خوشبخت نشه تاوان میده اون طفلک 

ولی در کل مخالف سقطم مگر واقعا مشکلمون حل نشدنی و قصد جدایی داریم چون بچه طلاق خیلی سختی میکشه 

امیدوارم که مشکلتون رو بتونید حل کنید و بچتونو نگه دارین