2777
2789
عنوان

کاش بچه دار نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص  وداروشم دارم مال سقط پارسالم که استفاده نکردم خودبخود دفع شد  راهنماییم کنید میترسم ...

راهنمایی میخوای؟ 

بیا من بهترین و موثرترین راهنمایی رو بهت بکنم

عزیزم اگر میخوای که از این وضعیتی که الآن داری 

صد برابر زندگيت داغون تر بشه و گناه کبیره انجام بدی و بشی قاتل بچه ات و از چشم خدا بیفتی 

بهت اکیدا توصیه میکنم همین الآن بری قرص بخوری بچه ات سقط کنی

من نمیدونم شماها چرا انقدر خودخواهانه تصمیم میگیرید و ناقص العقل هستید

آخه مگه بچه 

لباسه که میگید نمیخوایمش‌؟ 

عه الآن زوده برم بکشمش

عه آخه الآن وضعیت مالیم خوب نیست برم بکشمش

عه الان سرکار میرم برم بکشمش

عه با شوهرم مشکل دارم برم بکشمش

و.... 

شماها هم خوشتون اومده هااا

میرید عشق و حالتون رو میکنید و بعد یه بچه تشکیل میشه این وسط میگید عیبی نداره که میریم میکشیم خیلی راحت 

من نمی‌دونم شماها انسانیت ندارید

انصاف ندارید

جنستون از چیه

خدا وقتی خودش بچه داده خودش هم هواشو داره و هم روزیش رو میرسونه 

قاتل=مادر

گند زدید به اسم مقدس مادر 

نمیدونم خیلی دلم گرفته از این دنیا زن مطلقه باید بمیره ازدواج کنه میشه مثل من

الان یکم هورمونا اینجوری حالت رو بد میکنن.

واقعا شایدم منطقی فکر کنی مرد بدی نباشه.یکم بنظرم روت حساسه که قبل این با یکی دیگه بودی!

براش سخته یکم ولی دوستت داره.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
فکر میکنم اگه به دنیا بیاد و خوشبخت نشه تاوان میده اون طفلک  ولی در کل مخالف سقطم مگر واقعا ...

اینکه همش زندگی قبلی ایشون رامطرح میکنه مشکلی حادی نیست با مشاوره و..حل میشه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
منم همينطوري بودم 

خدايي سخته با اين حسا جنگيدن من تازه ميفهمم وقتي باردار ميشي وارد يه مرحله جديد ميشي  با كلي حس متفاوت و متغير

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

عزيزم من كه طلاق نگرفتم وظعم مثله شما بود 

خيليا اينجورين ربطي نداره 

تو زندگيتو كن براي حرفاش اهميت قائل نشو 

اصلا اخمم نكن برو يهو تو اشپز خونه غذا بكش بخور بگو شب خوش 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش

خانم هایی که راحت نظر  میدید بکش.بچه رو بدبخت نکن. میدونستید با نظرتون اگه این خانم بچه شو بکشه شما هم شریک قتلش هستید😠 الکی خودتونو شریک گناه کسی نکنید بذارید عذاب وجدانش رو دوش خودش باشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شاید وسواس فکری گرفته کمکش کن این افکار از سرش بیاد بیرون‌زندگیتو گرم کن.خراب کردن راحته ساختنه که س ...

خیلی تلاش کردم اونم معلمه همکار خودمه هم رشته خودمه 

ولی حق هیچ حرف واعتراضی ندارم باید همیشه حق له اون  بدم

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

میخوای سقط کنی بعد با همین مرد همینجوری به زندگی ادامه بدی؟ قبل از فکر به سقط اول حسابی برو مشاوره با شوهرت تا آخر خط که مطمئن شی زندگیت خوب میشه یا نه بعد اگه نشد جدا شو بعد همه این تصمیما در مورد بچه تصمیم بگیر. آخه خداوکیلی وقتی زندگی دونفرتون خرابه چرا سه نفره ش میکنین اصلا؟! 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خدايي سخته با اين حسا جنگيدن من تازه ميفهمم وقتي باردار ميشي وارد يه مرحله جديد ميشي  با كلي حس ...

خيلي سخته من هرررررررررررشب گريع ميكردم

هرررررروز ميخواستم بندازمش

اصلا خل شده بودم 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
این چه راهنمایی بچگانه ایه؟ 

والا من خودم شوهرم شانتاژ میکنم.

میگم اگه قلیون بکشه منم مانتو جلو باز میپوشم.

از ترس این نمیکشه😂😂😂😂😂

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

ادم بعده طلاق و تو ازدواج دومش بی حس میشه .کلا دید هم علاقه پیدا میکنه ب طرف شاید بروز بده ولی ته دلش سرده بعدها بهتر میشه.دیگه هم نباید انتظار روحیات سابقو داشت

بارداری هم ک بماندبا بهم ریختگی هورمونا

اگه میتونی ب مشاوره  مراجعه کن.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️