2777
2789
عنوان

این کار نی نی طبیعیه؟؟

170 بازدید | 21 پست

سلام خانوما پسرمن ۵ماه و۶روزشه و شیر خودم رو میخوره

مدتی هست که تا بهش شیر میدم دستش رو میکنه دهنم😝اگه اینکار رو نکنه شیر نمیخوره قبلا یه انگشت رو قبول میکرد الان تا همه دستش رو نکنه دهنم ول نمیکنه هی صدا در میاره به نشانه اعتراض😒خوب آخه بخاطر اینکه داره دندون هم در میاره همه اش دستش دهن خودشه

اینطور من علاوه بر چندباری که تو روز دستش رو میشورم قبل و بعد شیر دادن هم باید دستش رو بشورم 

خوب هم خودم هم نی نی مریض میشیم که😐

طبیعیه اینکار؟؟نی نی های شما هم اینطور بودن؟؟با اینکه کار با مزه ای هست و وقتی دستش رو آروم گاز میگیرم ریز ریز میخنده خوشم میاد😊اما میخوام از سرش بیوفته؟راهی بلدید؟؟؟آخه نصف شب تو خواب که نمیشه هی برم دستش رو بشورم😕

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهي😍😍😍

آره پسر منم وقتي شير ميخوره دستشو ميكنه دهنم بعد شيشه رو ميزنه بيرون صدا در مياره باز شيشه رو ميذاره دهنش

بازي ميكنن ديگه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

عزییییزززززم😍😍😍من نمیدونم چیکار باید بکنی‌‌ ولی دلم رفت براش😍😍😍😍😍😍😍میخاد مامانشم مشغول باشه😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

نزار بکنه دهنت هرکاری کرد دهنتووانکن یک اوایل غرمیزنه بعد ازسرش میفته اونافعلا حافضه قویی ندارن زود ازیادشون میره

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
اره اکثرا من دیدم سعی میکنن انگشت کنن تو دهن مامانشون ولی نه دیگه کلش

آره بابا،با بدبختی همه دستش رو تو دهنم جا میکنم😥😣

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

خواهر زاده من همین بود بعد یه مدت خودش از سرش افتاد 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
عزییییزززززم😍😍😍من نمیدونم چیکار باید بکنی‌‌ ولی دلم رفت براش😍😍😍😍😍😍😍میخاد مامانشم مشغول باش ...

خخخخخخ،شاید 😂😂

خواهر زاده من همین بود بعد یه مدت خودش از سرش افتاد 

خوب خداروشکر