دندونش دردمیکرد خراب بود رفت کشید زیرش یه کیست بود که دکتر کامل دراوردش الان سه روزه بقدری دندون درد داره که اصلا غذا نمیتونه بخوره بمیرم داغون شده اعصابم داغونه چکارکنم آروم بشه؟فرداساعت6میخوادبره سرکار
من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم خب فردا مرخصی نمیده سه روزه فقط داره داد میزنه هی قرص مسکن میخوره دارم دق میکنم منم رفتم رو صندلی سریخچال بگردم ببینم قطره هست صندلی چپ شد پام ورم کرده کبود شده
من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
اتفاقا داره میخوره آموکسی سیلین ومترونیندازول،اما الا دست زد جای دندونش میگه سفته انگار جاش دندونه ی ...
نازنازک جون چی شد رفت دکتر شوهرت؟منم خیلی ازین دردا کشیدم زمین و چنگ میزدم از دندون درد یبار داییم برام ی مسکن قوی اورد خوردم تا صبح خوابیدم
فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و....... امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا میترسد. (بحار، ج ٧٥، ص ٩٩)... در امانت ها خیانت نکنیم ...#خودسازی
سلام گلم فدات شربت پروفن ریختم جای دندونش اروم شد خداروشکر
خداروشکر الهی بلا دورباشه ازتون
فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و....... امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا میترسد. (بحار، ج ٧٥، ص ٩٩)... در امانت ها خیانت نکنیم ...#خودسازی