2777
2789

دندونش دردمیکرد خراب بود رفت کشید زیرش یه کیست بود که دکتر کامل دراوردش الان سه روزه بقدری دندون درد داره که اصلا غذا نمیتونه بخوره بمیرم داغون شده اعصابم داغونه چکارکنم آروم بشه؟فرداساعت6میخوادبره سرکار

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی سخته.این همه درد طبیعیه؟بره دکتر دوباره

نمیدونم خب فردا مرخصی نمیده سه روزه فقط داره داد میزنه هی قرص مسکن میخوره دارم دق میکنم منم رفتم رو صندلی سریخچال بگردم ببینم قطره هست صندلی چپ شد پام ورم کرده کبود شده 

ژلوفن هر ۸ ساعت اگه البته حساسیت و منع دارویی ضد التهابی غیر استروئیدی ندارن

همش داره مسکن میخوره فوقش یه ساعت آرومه همش نگرانم تا صبح چقدر درد میکشه

اموکسی سیلین بخوره دردش ساکت میشه

اتفاقا داره میخوره آموکسی سیلین ومترونیندازول،اما الا دست زد جای دندونش میگه سفته انگار جاش دندونه یا ریشه مونده

اتفاقا داره میخوره آموکسی سیلین ومترونیندازول،اما الا دست زد جای دندونش میگه سفته انگار جاش دندونه ی ...

نازنازک جون چی شد رفت دکتر شوهرت؟منم خیلی ازین دردا کشیدم زمین و چنگ میزدم از دندون درد یبار داییم برام ی مسکن قوی اورد خوردم تا صبح خوابیدم

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
نازنازک جون چی شد رفت دکتر شوهرت؟منم خیلی ازین دردا کشیدم زمین و چنگ میزدم از دندون درد یبار داییم ب ...

سلام گلم فدات شربت پروفن ریختم جای دندونش اروم شد خداروشکر 

سلام گلم فدات شربت پروفن ریختم جای دندونش اروم شد خداروشکر 

خداروشکر الهی بلا دورباشه ازتون

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی