2777
2789
عنوان

سیاهی جای حساس 😥😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 50 پست
من باردار شدم تیره شد . بعد با رداری میره؟::

اوهاااا شما ها کی حامله شدیییییین😐😐😐😐😐

کلا ی مدت طولانی نبودم یا حامله شدین یا زاییدین

مبارکه مینا جان

عروس کنی دخترتو😍

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

عزیز نذار بهت توهین کنه تو هم یکی دوبار حرف خودشو ب خودش بزنی اونم ساکت میشه ساکتش نکنی همونو میکن ...

من میگم نکه بدن تو خیلی سفیده 

حالا خودش هم سفیده هم کم مو 

اما جای حساسش یکم تفاوت رنگ داره بش میگم میگه زن فرق داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چی میگه ؟؟میگه فکرمیکردم همه خانما نه سیاهی دارن نه مووو

از بس فیلم پور ن میبینن تو ذهنشون اونجوری ثبت شده

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

حالا دکتر ای که برای ازمایش ازدواج رفتیم گفت نزارین شوهراتون فیلم ببینن چون اونا با عمل و لیزر و کلی کار بدنشووون اوکی شده 

شوهر من مبگه بدم میاد فیلم بیینم 

حتی ببخشید ولی میگه از جای حساس خانما چندشم میشه چرا ابن مدلیه 😣😏🙄

همون پوررن استارا کلی خرج کردن ک شدن پوررن استار!!! 

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

حالا دکتر ای که برای ازمایش ازدواج رفتیم گفت نزارین شوهراتون فیلم ببینن چون اونا با عمل و لیزر و کلی ...

😂😂بگو عامو مدل شما خوبه؟؟ مث خیار چنبر میمونه😂😂😂😂

ولش کن

این جور حرفارو ک میزنه خعلی شیک بلند شو و تغییر مکان بده

انگار ن انگار ک حرفاش واست مهمه

حالا دکتر ای که برای ازمایش ازدواج رفتیم گفت نزارین شوهراتون فیلم ببینن چون اونا با عمل و لیزر و کلی ...

نمیدونم والا.جای حساس من زیاد تیره نیس ولی چون تپلم بغل رونم تیره هست بدم میاد خیلی .خواستم مثل تو کیسه بکشم ولی پوست اون قسمت نازک و حساسه نشد

نمیدونم بقیه خانوما هم قسمت داخلی رونشون تیره هست یا ن. همسرم هم پهلوش ترک داره چند تا هم اونم داخل رونش تیره هست.

تا حالا ب روم نیاورده ولی اولین بار ک دید ببخش میگم ولی رابطه دهانی نداشت باهام‌ بعد یکی دو هفته عادی شد انگار براش و براش مهم‌نیس دیگه

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
😂😂بگو عامو مدل شما خوبه؟؟ مث خیار چنبر میمونه😂😂😂😂 ولش کن این جور حرفارو ک میزنه خعلی شیک بلن ...

دلم میشکنه خیلی 

دوست شوهرمم اینارو میگفت به دوستم من تعجب میکردم چرا میکه ولی حالا سر خودم اومده 😔😔😔

همون پوررن استارا کلی خرج کردن ک شدن پوررن استار!!! 

اره بابا.ی فیلم دیدم‌قبلا همون خانوما رو اندام واقعی بدون گریم و فتوشاپ عکس هارو گذاشته بود نصف بیشتر ترک داشتن و کک و مک رو بدن.حالا تو فیلم صاف و سوف و سفید.

کاش میشد اون فیلم رو برا شوهرامون بزاریم ک بفمن. بعدم خانومای شرقی اکثرا جای حساس تیره هس ژنتیکی.

نمیدونم والا.جای حساس من زیاد تیره نیس ولی چون تپلم بغل رونم تیره هست بدم میاد خیلی .خواستم مثل تو ک ...

شوهر منم ۳سال گذشته جدیدا به زبون اومده 

دوران عقد میگفت خدبی ولی یکم پاهات سیاهه تازه الان متوجه منظورششدمممم

دلم میشکنه خیلی  دوست شوهرمم اینارو میگفت به دوستم من تعجب میکردم چرا میکه ولی حالا سر خودم او ...

خب خودت پس انداز کن برو لیزر مونالیزا

واسه جای ممنوعه

ب کشاله رانت بعد حموم یکم عطر اینا بزن

مرطوب کننده قوی بخر

قبل خواب بزن ب کل بدنت

بدن خشکم باشه سیاه میشه