2777
2789
همین! پیدا کردی  این شرایطو .شوهرمو معاوصه میکنم باهاش😂😂😂😂😂البته مزاح بود

ولله بخدا!!!

خيلي ايده ال گرا هستن! خوب ادم بايد خودش هم ايده ال باشه!

دوستم ي جا واس داداشش رفته بود خواستگاري! مادر دختر هي به هيكل دخترش مي نازيد😑

خو بگو اخه شايد چهره و اندام واس همه ملاك نباشه! و كلا چهره و اندام براي هر كسي ايده ال هاش متفاوته!

ضمن اينكه الان مثل عهد بوق از رو قيافه و... زن نمي گيرن

كلي ملاكها تغيير كردن!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ای بابا فکر کنم از هممون یه دونه کپی پیست کردن هممون بالای ۲۰ و نبود خواستگار مناسب من ۲۴ام نیست وا ...

فکر کردم فقط منم چون چپولم😢😢😢

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 21 خواهرم 15  از الان میگم برا این خواستگار مناسب اومد شوهر بدین

نه حالا شما میخای خیلی هم اصرار نکن.۱۵ ساله رو چه به شرایط ازدواج

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
خوشتیپ و میگه به دلم بشینه میگه هر کسی به دلم نمیشینه 

خو پس اون بايد خودش يكي رو پيدا كنه بنظرم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نه حالا شما میخای خیلی هم اصرار نکن.۱۵ ساله رو چه به شرایط ازدواج

منظورم الان ک نیست سال های آینده ست 

چون فک نکنم خودم ازدواج کنم ب پدرو مادرم گفتم برای خواهرم مورد مناسب اومد شوهر بدید البته اونام منتظر تعارف من نبودن 😅

بله من لیسانس دارم کارمندم وضع مالیمونم خوبه از نظر اخلاقم خوبم نسبتا 

عزيزم حتما اگر شما ادم ايده آلي هستي ي همسر ايده ال پيدا ميكني

شك نكن

خوشبخت بشي💋

تو که خوبی دوست من دوتا خواهر داره چهل ساله و سی و هشت ساله خودشم سی سالشه عقده دارن نمیزارن دوستم ازدواج کنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خو پس اون بايد خودش يكي رو پيدا كنه بنظرم

به نظر من که نمیتونه چون تا حالا باید پیدا میکرد ولی خودش میگه خواستگارا میان شاید به دلم نشستن 

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار