2777
2789
عنوان

من بجای عروس دلم میخواد محو بشم توافق 😓😓🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 77 پست
منم تو فیلمم شوهرم بلندم کرد بعد رقص دونفرمون ک بچرخونم چرخوندم بعد ی بچه نشسته بود رو صندلی موهاش ف ...

خخخخخ عزیزمممم .دلم واس بچهه سوووخت هرلحظه فکرمیکرده الان کفشات پرت میشن میفته روسرش😆😄

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

اصلا حرکت چیپی هم بود اگه خ.ب میشد

تازه داماد اصلا حوصله نداره

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستا ندارم بگین چی شد 

منم ندارم ولی واست باز میشه

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
من اینستا ندارم بگین چی شد 

اینستا نمیخاد عزیزم .بدون پیج هم میش دید 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
همه جاش ریخت بیرون خدای من تا آخر عمر به یه باید زل بزنه🤣😂

فقط اونجاش ک داره میچرخونش عروساش دستاش میره هوا😆😂

داماده دوبار رفت بلندش کنه بکوبه زمین😂😂😂

اره کم چرخوندش😆😆🤣