2777
2789
عنوان

من بجای عروس دلم میخواد محو بشم توافق 😓😓🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من نهههه

به همه میگفتم خودم خواستم فیلمم خنده داربشه کلی هم بعدش مسخره بازی در میاوردم لو نرم

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
مرده مسته

اکثردامادا مستن ولی اینجوری بشه ته ابروریزیه 😄

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

مشروب خورده ب زور وایساده

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
یا ابرفض😳😳😳😳

😄😄😁😁مواظب باش ازاین حرکتانزنین شب عروسیتون 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
اما من نهههه به همه میگفتم خودم خواستم فیلمم خنده داربشه کلی هم بعدش مسخره بازی در میاوردم لو نرم

مثل همون عروسه ک داره میرقصه میفته بعد دوباره پا میشه میرقصه😁😁

منم تو فیلمم شوهرم بلندم کرد بعد رقص دونفرمون ک بچرخونم چرخوندم بعد ی بچه نشسته بود رو صندلی موهاش فرررر و بلند بعد لباس من ک رو هوا میچرخید موها فرفری اون بالا پایین میشد خیلی باحال شده تو فیلممون  هر وقت میبینیم کلی ب بچه میخندیم ...بعدم بلند شد اینور اونورش نگاه کردو الفرار

عاقبت تقلید از فرهنگ بیگانه ‌...  مثل اون داستانه پرندهه طرز راه رفتن خودشونم یادشون میره

اره دقیقا .منم شوهرم میخواست این حرکتو شب عروسیمون بکنه گفتم ن اینا مال ماها نیست من قدم بلنده تالارمونم کوچیکه میترسم پاهام بزنه ب مهمونا 😂😆

واااااایییی جررررررررررر😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light