2777
2789
عنوان

خانمای اراکی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8250 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مهری مشایخی هم از اراک رفته؟ 

آره

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
دوستان من بارداری پرخطر دارم. استراحت مطلقم هستم.. چیکار کنم بنظرتون؟  دکتری میخام که بهم آرام ...

والا نمیدونم چی بگم هر کدوم از این دکترا یه ایرادی دارن برو پیش مشهدی البته اخلاقشو نمیدونم چجوریه

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
عصمت مشهدی ک لعنت خدا بهش تشخیص زایمان دیر بعث شد ابجیم ده سال پیش بچش تو شکمش 9ماهه بمیره

وای خدایا پس اراک دکتر خوب نداره اصلا

والا نمیدونم چی بگم هر کدوم از این دکترا یه ایرادی دارن برو پیش مشهدی البته اخلاقشو نمیدونم چجوریه

مشهدی هم مثل احسانی باردار قبول نمیکنه 

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
دکتر احتشام دکتر خواهرم بود دکتر خوبی بود ولی شدیدا پسری هست

واااا این چه مدلشه

راستی خانوما پیش دکتر اخوندتبار اصلا نرید چون دوتا از فامیلای مارو تشخیص زایمان نداد و باعث شد یکیشون یعنی نوه ی خالم قلب بچه ش سوراخ بشه 

مراعهدیست با جانان ❤❤

مشهدی خدا ازش نگذره ابجیم بعد دوتا بچه هنوزاون بچه از چشمش کنار نرفته